Aanbieding Autoverzekering

Bent u op zoek naar een aanbieding autoverzekering? Op deze pagina vindt u de meest actuele autoverzekering aanbiedingen en acties bij de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. Hieronder vindt u een lijstje met verschillende verzekeraars waar momenteel een actie bij loopt. Voor de specifieke voorwaarden per actie verwijzen we u graag door naar de website van de autoverzekering.

Overzicht huidige aanbieding autoverzekering

Bekijk de acties en aanbiedingen van de autoverzekeringen hieronder. Wij proberen deze pagina regelmatig bij te werken als er nieuwe aanbiedingen komen van de autoverzekeraars.

Aanbieding HEMA autoverzekering (GRATIS DASHCAM KADO)

Nieuwe actie bij HEMA voor de autoverzekering. Bij het afsluiten van de HEMA WA + Volledig Casco autoverzekering ontvang je een dashcam ter waarde van €179,-. De dashcam is handig voor het registreren van ongevallen/ongelukken/aanrijdingen tijdens het autorijden. Zo heeft u altijd bewijs wanneer er een discussie ontstaat met de tegenpartij. Profiteer nu snel van de actie bij de HEMA. De actie geldt tot 31 mei 2017. Per afgesloten verzekering ontvang je één dashcam kado.

HEMA Autoverzekering

 

Autoverzekering actie: €17,50 parkeertegoed

Bij het afsluiten van een Autoverzekering van Centraal Beheer en het downloaden van de Parkmobile app nu:

• Tot 3 jaar lang aanschafprijs terug bij total loss en diefstal. Bij WA+ of All Risk
• 10 gratis parkeer transacties
• €17,50 parkeertegoed

Autoverzekering ontvang 1 maandpremie terug bij United Consumers

1 maandpremie terug bij de autoverzekering van United Consumers.

Sluit deze maand een verzekering af voor uw auto via UnitedConsumers en ontvang naast een lage premie 1 maandpremie terug! Vergelijk de autoverzekeringen en kies de laagste premie. Een WA Casco (All Risk) is er al vanaf € 13,- per maand. Vergelijk ook WA en WA Beperkt Casco autoverzekeringen!

Je kunt extra besparen op uw autoverzekering. Met een autoverzekering van UnitedConsumers ben je altijd goed en voordelig verzekerd. Je vergelijkt en kiest de goedkoopste verzekering.

 10% korting Actie United Consumers

Geen goede autoverzekering aanbieding gevonden?

Probeer anders uw premie te berekenen met de vergelijker en kijk of u voordelig uitkomt! Als u geen goede premie krijgt, houdt dan deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe aanbiedingen autoverzekeringen.

 

 

 

Aanbieding Autoverzekering
3 (60%) 2 votes