Autoverzekeraars

Op deze pagina vindt u een lijst opgesteld van verschillende autoverzekeraars die een autoverzekering aanbieden. Hierbij staat onderin een korte omschrijving van de achtergrond van elke autoverzekeraar. Is er een autoverzekeraar die u aantrekt? Bekijk snel welke het beste bij u past.

Lijst met autoverzekeraars

Hieronder de volledige lijst met alle autoverzekeraars in de markt (van a tot z). Deze lijst is getracht zo volledig mogelijk te presenteren. Desondanks kan het voorkomen dat er een verzekeraar niet is opgenomen.

Vergelijkingswebsites voor autoverzekeringen

Naast de autoverzekeraars zijn er ook diverse vergelijkingswebsites beschikbaar op het internet waar u de zoektocht naar een autoverzekering kunt starten. Op deze site kunt u vergelijken, maar er zijn ook andere bekende aanbieders.

independer logo autoverzekering
pricewise logo autoverzekering

Lees meer over verschillende vergelijkingssites voor autoverzekeringen.

Samenvatting grote autoverzekeraars

Hieronder ziet u een korte samenvatting van een aantal grote autoverzekeraars.

OHRA – autoverzekering

autoverzekering OHRA

OHRA is één van de grotere verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Deze maatschappij bestaat al meer dan 80 jaar en is onderdeel van de zogeheten Delta Lloyd Groep. Opgericht in 1925 als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. OHRA levert naast autoverzekeringen ook andere soorten verzekeringen, zoals ziektekostenverzekeringen, reisverzekeringen en andere financiële diensten.

Meer informatie autoverzekering OHRA


Centraal Beheer Autoverzekering

autoverzekering centraal beheer

Even Apeldoorn bellen. Wie kent deze slogan niet? Centraal Beheer Achmea is van de welbekende spotjes op tv bekend. Het is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Ze leveren naast autoverzekeringen ook talloze andere soorten verzekeringen. Als lid van de Achmea groep heeft u bij Centraal Beheer Achmea een autoverzekering van goede kwaliteit!

Meer informatie autoverzekering Centraal Beheer


FBTO Autoverzekering

fbto autoverzekering

FBTO is de eerste verzekeraar waarbij men rechtstreeks kon handelen met de verzekeraar zonder tussenkomst van derden. Deze innovatieve verzekeraar komt regelmatig met nieuwe mogelijkheden die passen bij deze tijd. Dit alles om het de klant het gemakkelijk te maken.

Meer informatie autoverzekering FBTO


ANWB Autoverzekering

autoverzekering anwb

De ANWB is een Nederlands begrip. Iedereen kent de gele wagens van de weg wel. Deze partij levert ook een autoverzekering. De ANWB is een organisatie die betrouwbaarheid uitstraalt. De ANWB autoverzekering levert een uitstekende kwaliteit. De bestaande klanten beoordelen deze verzekeraar zeer hoog (maar liefst een 8!). Neem een kijkje bij de ANWB.

Meer informatie autoverzekering ANWB


Witgeld Autoverzekering

witgeld autoverzekering

Simpel en duidelijke voorwaarden. Dat is waar de online verzekering van WitGeld voor staat. Transparant, eerlijk en een goede dekking zijn de belangrijkste punten voor deze aanbieder. Een verzekering die doet waar die voor nodig is. Met een scherpe premie is deze aanbieder een toevoeging tot de markt van verzekeraars!

Meer informatie autoverzekering Witgeld


Zelf.nl Autoverzekering

zelf_autoverzekering

Meer informatie autoverzekering Zelf.nl


Verzekeruzelf Autoverzekering

verzekeruzelf autoverzekering

Een zelfverzekerde autoverzekeraar! Dat is hoe Verzekeruzelf zich omschrijft. Alles gaat online bij deze verzekeraar. Ze houden niet teveel van marketing en reclame, dat geld steken ze liever in andere zaken! Heeft u schade dan kunt u dit digitaal melden. Zo min mogelijk papier verspillen om zo een steentje bij te dragen aan het milieu is ook iets wat deze autoverzekeraar erg belangrijk vindt!

Meer informatie autoverzekering Verzekeruzelf


Inshared Autoverzekering

autoverzekering inshared

We all Benefit! De slogan zit tegenwoordig goed in ons hoofd. We kennen hem van de reclames van inShared op televisie en internet. Deze verzekeraar keert een jaarbeloning uit aan mensen die schadevrij hebben gereden! Op deze manier proberen ze klanten tegemoet te komen in de kosten voor de premie. Met dit unieke concept is InShared één van de weinigen!

Meer informatie autoverzekering Inshared


Gerelateerde artikelen