Autoverzekeraars

deAutoverzekering.com heeft een lijst opgesteld met verschillende autoverzekeraars. Hierbij een korte omschrijving van de achtergrond van elke autoverzekeraar. Is er een autoverzekeraar die u aantrekt? Bekijk snel welke het beste bij u past.


OHRA – autoverzekeringautoverzekering OHRA

OHRA is één van de grotere verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Deze maatschappij bestaat al meer dan 80 jaar en is onderdeel van de zogeheten Delta Lloyd Groep. Opgericht in 1925 als de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. OHRA levert naast autoverzekeringen ook andere soorten verzekeringen, zoals ziektekostenverzekeringen, reisverzekeringen en andere financiële diensten.

Meer informatie autoverzekering OHRA


Centraal Beheer Autoverzekeringautoverzekering centraal beheer

Even Apeldoorn bellen. Wie kent deze slogan niet? Centraal Beheer Achmea is van de welbekende spotjes op tv bekend. Het is één van de grootste verzekeraars in Nederland. Ze leveren naast autoverzekeringen ook talloze andere soorten verzekeringen. Als lid van de Achmea groep heeft u bij Centraal Beheer Achmea een autoverzekering van goede kwaliteit!

Meer informatie autoverzekering Centraal Beheer


FBTO Autoverzekeringfbto autoverzekering

FBTO is de eerste verzekeraar waarbij men rechtstreeks kon handelen met de verzekeraar zonder tussenkomst van derden. Deze innovatieve verzekeraar komt regelmatig met nieuwe mogelijkheden die passen bij deze tijd. Dit alles om het de klant het gemakkelijk te maken.

Meer informatie autoverzekering FBTO


Nederlanden van NU Autoverzekeringnederlandenvannu_autoverzekering

Niet teveel onzin en gewoon simpel houden. Zo zouden we de mentaliteit van De Nederlanden van NU Autoverzekering kunnen samenvatten. Zonder teveel gedoe willen ze u gewoon een goede simpele autoverzekering bieden. Hierbij houden ze rekening met de wensen van iedere consument. Een kijkje nemen bij deze relatief nieuwe verzekeraar is zeker de moeite waard!

Meer informatie autoverzekering Nederlanden van NU


ANWB Autoverzekeringautoverzekering anwb

De ANWB is een Nederlands begrip. Iedereen kent de gele wagens van de weg wel. Deze partij levert ook een autoverzekering. De ANWB is een organisatie die betrouwbaarheid uitstraalt. De ANWB autoverzekering levert een uitstekende kwaliteit. De bestaande klanten beoordelen deze verzekeraar zeer hoog (maar liefst een 8!). Neem een kijkje bij de ANWB.

Meer informatie autoverzekering ANWB


Witgeld Autoverzekeringwitgeld autoverzekering

Simpel en duidelijke voorwaarden. Dat is waar de online verzekering van WitGeld voor staat. Transparant, eerlijk en een goede dekking zijn de belangrijkste punten voor deze aanbieder. Een verzekering die doet waar die voor nodig is. Met een scherpe premie is deze aanbieder een toevoeging tot de markt van verzekeraars!

Meer informatie autoverzekering Witgeld


Delta Lloyd Autoverzekeringdelta lloyd autoverzekering

Een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in diverse vormen van financiële dienstverlening. Het concern biedt verzekeringen, spaarproducten en andere financiële producten aan. Hieronder ook de autoverzekering. Één van de bekendste concerns in Nederland!

Meer informatie autoverzekering Delta Lloyd


Zelf.nl Autoverzekeringzelf_autoverzekering

 

Meer informatie autoverzekering Zelf.nl


Verzekeruzelf Autoverzekeringverzekeruzelf autoverzekering

Een zelfverzekerde autoverzekeraar! Dat is hoe verzekeruzelf zich omschrijft. Alles gaat online bij deze verzekeraar. Ze houden niet teveel van marketing en reclame, dat geld steken ze liever in andere zaken! Heeft u schade dan kunt u dit digitaal melden. Zo min mogelijk papier verspillen om zo een steentje bij te dragen aan het milieu is ook iets wat deze autoverzekeraar erg belangrijk vindt!

Meer informatie autoverzekering Verzekeruzelf


Inshared Autoverzekeringautoverzekering inshared

We all Benefit! De slogan zit tegenwoordig goed in ons hoofd. We kennen hem van de reclames van inShared op televisie en internet. Deze verzekeraar keert een jaarbeloning uit aan mensen die schadevrij hebben gereden! Op deze manier proberen ze klanten tegemoet te komen in de kosten voor de premie. Met dit unieke concept is InShared één van de weinigen!

Meer informatie autoverzekering Inshared


 

Autoverzekering Meeùslogo-meeus

Meeùs is een specialist in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken. Het klantenportfolio van Meeùs bestaat uit meer dan 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten. Meeùs onderscheidt zicht vooral door de persoonlijke aandacht die het geeft aan hun klanten. Meeùs is onderdeel van Aegon.

Meer informatie autoverzekering Meeùs

 

Autoverzekeraars
3 (60%) 4 votes