AEGON Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de AEGON autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar AEGON voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Over AEGON

AEGON is een bedrijf dat van oorsprong Nederlandse roots heeft. Het is in 1983 ontstaan en is actief in meer dan 20 landen. AEGON zit vooral in de financiële dienstverlening en levensverzekeringen. AEGON biedt ook schadeverzekeringen aan, waaronder de autoverzekering van AEGON. AEGON is een acroniem van de rechtsvoorgangers van deze organisatie, namelijk de Algemeene Friesche, de Eerste Nederlandsche, de Groot-Noordhollandsche, de Olveh en de Nillmij.

aegon autoverzekering

Aegon Autoverzekering

Bij AEGON heeft u keuze uit de drie standaarddekkingen: WA, WA beperkt casco en allrisk. De Allrisk dekking bestaat uit drie verschillende varianten, namelijk de Basis variant, de Compleet variant en de Royaal variant. Het verschil in deze varianten zitten in de vergoedingsregelingen, schadeherstel, pechhulp en bonus-malus.

AEGON Autoverzekering dekkingen

Voor een beknopt overzicht van de verschillende dekkingen bekijk het overzicht hieronder:

aegon dekkingen autoverzekering

Bron: Website AEGON

Voordelen AEGON autoverzekering

AEGON biedt u een aantal voordelen als u uw auto bij hun verzekerd. De volgende voordelen zijn wellicht interessant voor u:

  • Gratis autolader bij afsluiten autoverzekering
  • Zelf aanvullende dekkingen bepalen
  • Gelijk verzekerd
  • Klantenbeoordeling van 7,8

Autoverzekering AEGON berekenen

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van AEGON? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.