Allianz autoverzekering

De autoverzekering van Allianz sluit je via een adviseur af. Wil je direct bij Allianz een autoverzekering afsluiten? Dan moet je naar Allianz Direct (voorheen Allsecur). Ben je geïnteresseerd in de Allianz autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van Allianz. Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Let op een autoverzekering bij Allianz kan alleen via een tussenpersoon. Als particulier kan je rechtstreeks terecht bij Allianz Direct (voorheen Allsecur)! Bezoek Allianz Direct.

Over Allianz

Allianz is een verzekeraar welke verzekeringen aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Allianz Nederland Groep N.V. is onderdeel van Allianz Group. Allianz Group is een van de grootste financiële instellingen in de wereld. Binnen Allianz werken in totaal ruim 150.000 medewerkers wereldwijd. De groep heeft meer dan 75 miljoen klanten. Van oorsprong is Allianz een Duitse verzekeraar. Het hoofdkantoor van Allianz in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Allianz autoverzekering

Allianz Autoverzekering

Bij Allianz heb je keuze uit de drie standaarddekkingen: WA, WA+ beperkt casco en allrisk (volledig casco). De Allianz WA verzekering dekt alleen schade van derden. Schade aan de eigen auto is onder de WA dekking niet gedekt. De WA+ beperkt casco vergoedt ook bepaalde schades aan jouw eigen auto. Hier moet je denken aan schade door diefstal, overstroming, aanrijding met dieren en ruitschade. Met de Allianz allrisk autoverzekering heb je de beste dekking. Met de allrisk dekking ben je volledig gedekt voor schades, ook schade aan de eigen auto veroorzaakt door jezelf. 

Aanvullende verzekeringen Allianz

Je kan bij Allianz ook kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

De bonusgarantie ziet toe op een no-claim beschermer. Lees hier meer informatie over wat een no-claim beschermer is.

Voordelen Allianz autoverzekering

Een greep uit de voordelen die de Allianz autoverzekering biedt zijn als volgt:

  • Gratis hulpverlening na schade in binnen en buitenland
  • Sublieme schadeherstelservice
  • Gratis vervangend vervoer onder de allrisk dekking (WA+ volledig casco)
  • Voordelige ruitservice via Allianz

Autoverzekering Allianz berekenen

Bent je benieuwd naar de autoverzekering van Allianz? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

Gerelateerde onderwerpen