Allianz autoverzekering

De autoverzekering van Allianz sluit u gemakkelijk online af. Bent u geïnteresseerd in de Allianz autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van Allianz. U kunt ook direct de website bezoeken van autoverzekeraar Allianz.  Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Over Allianz

Allianz is een verzekeraar welke verzekeringen aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Allianz Nederland Groep N.V. is onderdeel van Allianz Group. Allianz Group is een van de grootste financiele instellingen in de wereld. Binnen Allianz werken in totaal ruim 150.000 medewerkers wereldwijd. De groep heeft meer dan 75 miljoen klanten. Van oorsprong is Allianz een Duitse verzekeraar. Het hoofdkantoor van Allianz in Nederland is gevestigd in Amsterdam.

Allianz autoverzekering

Allianz Autoverzekering

Bij Allianz heeft u keuze uit de drie standaarddekkingen: WA, WA+ beperkt casco en allrisk (volledig casco). De Allianz WA verzekering dekt alleen schade van derden. Schade aan de eigen auto is onder de WA dekking niet gedekt. De WA+ beperkt casco vergoedt ook bepaalde schades aan uw eigen auto. Hier moet u denken aan schade door diefstal, overstroming, aanrijding met dieren en ruitschade. Met de Allianz allrisk autoverzekering heeft u de beste dekking. Met de allrisk dekking bent u volledig gedekt voor schades, ook schade aan de eigen auto veroorzaakt door uzelf. 

*overzicht dekkingen invoegen*

Aanvullende verzekeringen Allianz

U kunt bij Allianz ook kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Bonusgarantie
  • Pechhulp

De bonusgarantie ziet toe op een no-claim beschermer. Lees hier meer informatie over wat een no-claim beschermer is.

Voordelen Allianz autoverzekering

Een greep uit de voordelen die de Allianz autoverzekering biedt zijn als volgt:

  • Gratis hulpverlening na schade in binnen en buitenland
  • Sublieme schadeherstelservice
  • Gratis vervangend vervoer onder de allrisk dekking (WA+ volledig casco)
  • Voordelige ruitservice via Allianz

Autoverzekering Allianz berekenen

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van Allianz? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

Gerelateerde onderwerpen