ANWB Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de ANWB autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar ANWB voor meer informatie!


Iedereen kent de ANWB wel, vooral van de hulpverlening bij pech. Deze partij heeft in de loop der jaren een betrouwbare naam opgebouwd. Het is een veelzijdige vereniging met 3,9 miljoen leden. ANWB biedt producten en diensten aan op verschillende terreinen. Vaak heeft de ANWB hierbij geen winstoogmerk. Leden van de ANWB profiteren vaak van extra korting.

anwb logo

 ANWB autoverzekering

U kent de ANWB waarschijnlijk van de Wegenwacht® van ANWB. Naast deze dienst biedt de ANWB ook verzekeringen aan, waaronder de autoverzekering. De ANWB heeft een uitstekende autoverzekering voor een goede prijs. Daarnaast kunt u met de autoverzekering van de ANWB rekenen op uitstekende service. Veel consumenten zijn tevreden met de service van de ANWB en geven deze autoverzekering ook een 8 als cijfer.

 ANWB autoverzekering voordelen

De autoverzekering van de ANWB heeft de volgende verassende voordelen:

  • Exclusieve haal en breng service
  • Schadehulp ter plaatse
  • 24/7 alarmcentrale van de ANWB
  • Dagelijks opzegbaar
  • Geen eigen risico (wanneer reparatie bij aangesloten herstelbedrijven)
  • Soms extra ledenvoordeel

 ANWB autoverzekering berekenen

Bent u overtuigd van de autoverzekering van de ANWB? Bezoek deze verzekeraar dan snel en lees uw voordelen en de voorwaarden. Laat u ook verassen door de geweldige premie die deze verzekeraar u te bieden heeft.