AON Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de Aon autoverzekering? Bezoek direct de website van Aon verzekeringen voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Over Aon Direct

Bij Aon Direct kunt u terecht voor verschillende verzekeringen, waaronder de autoverzekering. Via de website van Aon direct kunt u de premie berekenen, afsluiten en claimen. Doordat alles online gaat houdt Aon de kosten laag.

Aon Direct is een onderdeel van Aon Verzekeringen. Het bedrijf gaat terug naar 1688. Het is naar eigen zeggen de grootste onafhankelijke verzekeraar in Nederland. Aon heeft in Nederland negen locaties en er werken circa 1800 mensen. Hoofdkantoor is in Rotterdam.

De autoverzekering van Aon is een voordelige verzekering met een goede schadeafhandeling. U kunt gemakkelijk alles digitaal regelen. De verzekeraar is echter ook telefonisch bereikbaar tussen werkdagen van 08:00 tot 18:00.

Voordelen Aon Direct Autoverzekering

Zoals elke verzekeraar heeft Aon ook zijn eigen voordelen voor de autoverzekering. De belangrijkste voordelen die u krijgt bij het afsluiten van deze autoverzekering zijn als volgt:

 • Hulp bij schade in binnen en buitenland.
  • Aon regelt vervangend vervoer en zorgt dat uw eigen auto terugkomt naar Nederland
 • Laag eigen risico
  • Het eigen risico bij Aon Direct is €150,- per schade. Dit is een voordelig eigen risico vergeleken met andere verzekeraars. Voor jongeren van onder de 24 jaar geldt er wel een aangepast eigen risico van €250,- per schade. Voor de WA verzekering is er geen eigen risico.
 • Herstelservice van Aon
  • Rekeningen worden direct betaalt door Aon aan het schadeherstelbedrijf. Er hoeft niets te worden voorgeschoten. Het eigen risico wordt verlaagd met €150,- wanneer u gebruik maakt van de autoschadeherstelbedrijven aangesloten bij Aon.

Type autoverzekering

U heeft bij Aon direct keuze uit verschillende soorten autoverzekeringen.

 • Aon WA Autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden. Dit is de minimum verplichte autoverzekering
 • Aon WA plus beperkt casco Autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden, maar ook schade veroorzaakt door: brand, diefstal, poging tot diefstal, aanrijding dieren en stormschade. Ook ruitschade is gedekt.
 • Aon Allrisk / WA Volledig (uitgebreid) Casco Autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden, maar ook schade aan uw eigen auto. De schade aan eigen auto wordt ook gedekt wanneer bijvoorbeeld een aanrijding uw schuld is. Ook worden zaken als: diefstal, brand, aanrijding dieren, stormschade en ruitschade gedekt.

Aanvullende dekkingen

Om nog extra zeker te zijn van uw autoverzekering kunt u bij Aon Direct ook nog een aantal extra dekkingen afsluiten.

 • Accessoires dekking
  • Extra ingebouwde accessoires (radio, navigatiesystemen, etc.) worden meeverzekerd tot een bedrag van €1250,- . U kunt dit bedrag verhogen tot €2500,- of €5000,-.
 • Rechtsbijstand dekking
  • Bij ongelukken waarbij het niet duidelijk is wie de schuldige is heeft u waarschijnlijk juridische bijstand nodig. Zonder verzekering kan dit veel geld kosten. Deze extra dekking dekt deze mogelijke kosten.
 • Inzittenden plus dekking
  • Deze extra dekking is voor de schade die veroorzaakt wordt aan u en de passagiers bij een verkeersongeval. De dekking vergoedt schade aan u en passagiers tot 1 miljoen euro (alle personen bij elkaar). Voorbeelden van schade die gedekt wordt zijn: medische kosten (voor zover niet gedekt door zorgverzekering), terugval van inkomen door invaliditeit, schade aan bagage in de auto, schade aan persoonlijke eigendommen.

Ervaringen met Aon

Consumentenbond: Op de website van de consumentenbond scoort de Aon autoverzekering goed met een positieve beoordeling van een 7,6 op basis van 2339 stemmen.

Op andere ervaringensites scoort Aon ongeveer soortgelijk.

Voorwaarden Aon Autoverzekering

Bent u benieuwd naar de voorwaarden die Aon stelt bij hun autoverzekering? De polisvoorwaarden van Aon kunt u met de onderstaande link downloaden.

Polisvoorwaarden autoverzekering Aon

Contactgegevens Aon

Wilt u meer weten over de Aon autoverzekering dan kunt u bijvoorbeeld ook even Aon bellen. Neem contact op met deze verzekeraar.

Telefoon contact Aon

Wilt u bellen met Aon en bent u op zoek naar het telefoonnummer? U kunt Aon bereiken op 071 364 3501.

Premie Autoverzekering Aon berekenen

Bent u enthousiast geworden van de solide en betrouwbare autoverzekering van Aon en de Aon autoverzekering premie berekenen? Bereken de premie via Aon autoverzekering. Succes met het afsluiten!

Lees ook eens over de volgende onderwerpen