Baloise is een verzekeringsmaatschappij uit België die in 2013 is ontstaan uit een fusie van de bedrijven Mercator, Avéro en Nateus. Het bedrijf is momenteel hard aan het groeien. In België is de verzekeraar leider in maritieme en transportverzekeringen. De verzekeringsmaatschappij gelooft in het bijdragen aan een veiligere wereld en wilt een duurzame samenwerking met hun klanten opzetten door passende verzekeringen aan te bieden. Baloise Insurance is onderdeel van de Zwitserse Baloise Groep. Baloise Insurance is ook in Nederland actief. De verzekeraar biedt de mogelijkheid om direct autoverzekeringen af te sluiten met goede voorwaarden en een scherpe premie.

Autoverzekering Baloise

U kunt bij Baloise een online autoverzekering afsluiten. De autoverzekering van Baloise Insurance is een flexibele en voordelige verzekering. U kunt kiezen bij Baloise voor een bonusbeschermer, nieuwwaarde of aanschafdekking of pech in eigen woonplaats verzekeren.

Baloise stelt dat voor elk budget mogelijkheden zijn. U kunt kiezen voor een autoverzekering die bij u past.

Via de website van Baloise kunt u de autoverzekering berekenen en afsluiten. Heeft u interesse in de Baloise autoverzekering? Bezoek dan de website van Baloise.

Autoverzekering vergelijken

Bent u wellicht geïnteresseerd om te kijken welke verzekeringen er nog meer aanwezig zijn in de markt? Dan is een goede tip om te starten met het vergelijken van de verschillende autoverzekeringen. Zo krijgt u gemakkelijk in één overzicht de verschillende aanbieders te zien en de bijbehorende tarieven.

Autoverzekering vergelijken