Bovemij autoverzekering

De Bovemij autoverzekering is een verzekering van de maatschappij Bovemij opgericht door de leden van de BOVAG. De BOVAG is een brancheorganisatie van verschillende ondernemers die zich bezig houden met mobiliteit. Bovemij autoverzekering is een schadeverzekering die voor bedrijven en particulieren beschikbaar is.

bovemij autoverzekering

Bovemij autoverzekering voordelen

De autoverzekering van Bovemij heeft verschillende voordelen:

  • Verzekeraar met veel ervaring
  • Dekking mogelijk op maat

Vergelijk Bovemij met andere autoverzekeraars

De autoverzekering van Bovemij is niet opgenomen in de vergelijker. Het is wel mogelijk om andere autoverzekeraars te vergelijken en te kijken of deze beter zijn dan die van Bovemij. Voor meer informatie over autoverzekeringen voor particulieren bij Bovemij kan men de website van Bovemij bezoeken. Benieuwd naar mogelijk andere autoverzekeraars? Vergelijk dan de autoverzekeringen:

Bovemij autoverzekering opzeggen

Het opzeggen van de Bovemij autoverzekering is gemakkelijk. Opzeggen kan na verkoop van de auto of als de voorwaarden van de autoverzekering gewijzigd worden. Ook wanneer je al meer dan een jaar verzekerd bent kan je meestal dagelijks opzeggen of anders maandelijks opzeggen. Opzeggen kan via een opzegbrief of e-mail. Zorg ervoor dat u een bevestiging van de opzeggin krijgt. U kunt als u met een brief opzegt deze het beste aangetekend opsturen.