Centraal Beheer Autoverzekering

De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea. Een solide en gevestigde naam in de autoverzekeringsbranche. Lees op deze pagina meer informatie over de autoverzekering Centraal Beheer Achmea of bezoek direct de website van autoverzekeraar Centraal Beheer Achmea voor meer informatie! U bent vrij om te kiezen!

Over Centraal Beheer Achmea

Deze verzekeringsmaatschappij is één van de bekendere autoverzekeringsmaatschappijen. U kent waarschijnlijk wel het bekende reclamespotje “Even Apeldoorn bellen”. De verzekeraar is een landelijke verzekeraar en één van de grootste in Nederland. Centraal Beheer Achmea heeft verschillende soorten verzekeringen zoals, pensioenverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen, waaronder de autoverzekering. Opgericht in 1909 en lid van de Achmea groep. Met de jarenlange ervaring weet u dat u met deze verzekeraar een solide en betrouwbare partner heeft.

logo centraal beheer

Autoverzekering

Voor een goede autoverzekering zit u op de goede plek bij Centraal Beheer Achmea. Met de autoverzekering van Centraal Beheer Achmea heeft u na afsluiten verder geen omkijken. Bij Centraal Beheer Achmea kunt u kiezen tussen een WA, WA+ of allrisk verzekering.

Bij autoschade kunt u de auto laten repareren bij een vakman bij een schadeherstelbedrijf van het netwerk van Achmea. Als uw auto niet direct te maken is, zorgt deze verzekeraar ervoor dat u verder kunt reizen. De autoverzekering neemt veel zorgen uit handen.

Bij Centraal Beheer Achmea kunt u ook rekenen op 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie van uw auto na een schade. Ook is de verzekering op elk moment op te zeggen. Centraal Beheer Achmea hanteert geen opzegtermijn.

U kunt invloed uitoefenen op de hoogte van de premie die u betaalt als u kiest voor een hoger eigen risico en als u ervoor kiest om bij schade uw auto te laten repareren door een garage uit het netwerk van Centraal Beheer Achmea.

Voordelen

• Zelf kiezen van eigen risico
• Spullen die bij de auto horen zijn meeverzekerd
• Zelf kiezen wat wel en niet meeverzekerd wordt
• Schadeservice altijd bereikbaar

Dekkingen bij Centraal Beheer

Bij Centraal Beheer is er keuze uit drie verschillende dekkingen. De WA verzekering biedt een dekking voor schade aan derden. WA+ is uitgebreider en dekt o.a. ruitschade, diefstal, storm en meer. De meest uitgebreide dekking is de allrisk dekking. De allrisk autoverzekering Centraal Beheer Achmea dekt naast alle schades zoals genoemd onder WA en WA+, ook schade aan de eigen auto door eigen toedoen en vandalisme. Zie hieronder het overzicht van dekkingen Centraal Beheer.

Bovenstaand overzicht van de verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea (bron website Centraal Beheer Achmea)

WA verzekering

De WA verzekering is de verplichte dekking. Volgens de wet bent u verplicht om minimaal de WA verzekering af te sluiten. Bij Centraal Beheer heeft u een scherpe premie voor de WA verzekering. De dekking vergoedt schade aan anderen veroorzaakt met uw auto.

WA+ Beperkt Casco verzekering

De WA+ beperkt casco autoverzekering van Centraal Beheer Achmea is een uitgebreidere variant van de WA verzekering. Deze verzekering dekt schade aan anderen, maar ook schades aan de eigen auto veroorzaakt door: brand, ruitbreuk, aanrijding met dier, diefstal en storm.

All risk verzekering

Per ongeluk tegen een paaltje gereden bij het parkeren. Dit is erg zonde en wanneer u geen all risk verzekering heeft, een kostenpost voor uw eigen portemonnee. Met een all risk verzekering bent u verzekerd voor schade aan de eigen auto ook veroorzaakt door uzelf. Met de all risk verzekering bent u verzekerd voor de meeste soorten schades. De dekking is hetzelfde als de WA en WA+ aangevuld met schades door vandalisme en door eigen toedoen aan de eigen auto.

Aanvullende dekkingen

De autoverzekering kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen. Deze aanvullende dekkingen zorgen voor extra vergoeding in specifieke situaties of hulp bij bijvoorbeeld pech. Er zijn diverse aanvullende dekkingen zoals, inzittendenverzekering, rechtsbijstand verkeer, pechhulp Nederland en pechhulp buitenland. De no-claim beschermer wordt sinds 1 mei 2023 niet meer aangeboden door Centraal Beheer.

Inzittendenverzekering Centraal Beheer

De inzittendenverzekering vergoedt na een ongeval schade aan personen en spullen in de auto. De schade aan personen wordt vergoed tot €1.000.000 en aan spullen tot €5.000. Het is een aanvullende verzekering welke bij de autoverzekering afgesloten kan worden. Schade wordt ook vergoed wanneer u zelf schuldig bent of als er onduidelijk is wie er aansprakelijk is voor het ongeval. Onder deze verzekering wordt een bedrag uitgekeerd bij letselschade, materiële schade, overlijden en uitkering bij invaliditeit. De bestuurder en passagiers zijn verzekerd onder deze dekking.

Rechtsbijstand verkeer

Met de rechtsbijstand verzekering verkeer bent u verzekerd voor kosten voor mogelijke juridische conflicten. Hieronder vallen bijvoorbeeld het aansprakelijk stellen van een tegenpartij, meningsverschil met vakgarage of meningsverschil over rijbewijs.

Pechhulp Nederland

Met pechhulp Nederland bent u verzekerd van een goede afhandeling met autopech. Centraal Beheer staat dag en nacht voor u klaar. Met pechhulp Nederland heb je recht op 5 dagen vervangend vervoer. Pechhulp Nederland geldt ook voor in uw eigen woonplaats.

Pechhulp buitenland

Met pechhulp buitenland heeft u ook een dekking voor hulp bij pech onderweg, maar deze geldt ook voor het buitenland (alle landen op de groene kaart behalve Nederland). Bij deze dekking bent u verzekerd van reparatie van het voertuig, vervoer van het voertuig naar een adres in Nederland, vervoer van passagiers en bagage naar Nederland en vijf dagen vervangend vervoer. De alarmcentrale is 24 uur per dag zeven dagen per week bereikbaar.

No-claim beschermer

Let op! Centraal Beheer geen no-claim beschermer meer aan. De no-claim beschermer van Centraal Beheer Achmea beschermde u voorheen tegen een premiestijging na het claimen van een schade. Met de beschermer kon u per jaar 1 schade claimen zonder te zakken in korting. U viel wel terug in schadevrije jaren (dit is verplicht voor elke verzekeraar). Deze aanvullende dekking biedt Centraal Beheer niet meer aan.

Schadevrije jaren

Bij Centraal Beheer bouwt u elk jaar wanneer u geen schade heeft gereden een schadevrij jaar op. Met schadevrije jaren krijgt u korting op uw autoverzekering premie. Hoe meer schadevrije jaren hoe hoger de korting.

Oude schadevrije jaren tot 3 jaar terug meenemen

Als u in het verleden een auto heeft gehad dan kijkt Centraal Beheer tot drie jaren terug in de tijd naar uw schadevrije jaren. Als u dus 2 jaar geen auto op uw naam heeft gehad dan kunt u de oude schadevrije jaren weer meenemen. Als het langer is dan 3 jaar geleden dat u een auto op uw naam heeft gehad, dan beginnen uw schadevrije jaren weer op nul.

Bij welke schades val je terug in schadevrije jaren bij Centraal Beheer?

U valt terug in schadevrije jaren bij Centraal Beheer wanneer u zelf een schade bij een ander heeft veroorzaakt of wanneer u schade heeft gekregen door vandalisme (en deze geclaimd).

Eigen risico

Het eigen risico is het bedrag wat de verzekerde zelf moet betalen bij een schade. U kunt het eigen risico zelf bepalen bij Centraal Beheer Achmea. U kunt kiezen tussen €0, €150 of €300. Hoe hoger het eigen risico hoe lager uw premie.

No-claim korting

De no-claim korting is de korting op de autoverzekering premie. Deze korting wordt bepaald aan de hand van uw schadevrije jaren. Hoe meer schadevrije jaren hoe hoger de korting. De korting wordt bepaald aan de hand van de bonus malus tabel.

Bonus malus tabel Centraal Beheer – Bron: Website Centraal Beheer

Tweede auto verzekeren

Bij de Centraal Beheer Achmea autoverzekering kunt u ook voordelig uw tweede auto verzekeren. U krijgt namelijk dezelfde korting als die u krijgt voor de eerste auto. Dit geldt ook voor de auto van uw partner.

Ervaringen Centraal Beheer

De klanten van Centraal Beheer Achmea waarderen de autoverzekering met een 8,9. Dit is een zeer hoge beoordeling.

Contact Centraal Beheer Achmea

U kunt even Apeldoorn bellen op +31 (0)55 579 8000. Voor schademeldingen kunt u +31 (0)55 579 8250 bellen.

Voorwaarden Centraal Beheer Achmea

Benieuwd naar de polisvoorwaarden van de Centraal Beheer Achmea Autoverzekering? We hebben het één en ander uitgezocht voor u. Bekijk hier de voorwaarden centraal beheer autoverzekering.

Voorwaarden Autoverzekering Centraal Beheer

Premie Centraal Beheer Achmea berekenen

Bezoek Centraal Beheer Achmea site en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering. De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea is ook aantrekkelijk wanneer u geen schadevrije jaren heeft, zie ook: goedkope autoverzekering zonder schadevrije jaren.

Centraal Beheer autoverzekering vergelijken

Centraal Beheer de beste verzekeraar voor jou? Als je dat wilt weten dan moet je de Centraal Beheer autoverzekering vergelijken met de andere verzekeraars. Doe dit in de vergelijkingsmodule. In de module is Centraal Beheer opgenomen. Begin snel met de Centraal Beheer autoverzekering vergelijken.