Centraal Beheer Autoverzekering

De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea. Een solide en gevestigde naam in de autoverzekeringsbranche. Lees op deze pagina meer informatie over de autoverzekering Centraal Beheer Achmea of bezoek direct de website van autoverzekeraar Centraal Beheer voor meer informatie! U bent vrij om te kiezen!

Bezoek Centraal Beheer Achmea

Over Centraal Beheer

Deze verzekeringsmaatschappij is één van de bekendere autoverzekeringsmaatschappijen. U kent waarschijnlijk wel het bekende reclamespotje “Even Apeldoorn bellen”. Centraal Beheer Achmea is een landelijke verzekeraar en één van de grootste in Nederland. Centraal Beheer Achmea heeft verschillende soorten verzekeringen zoals, pensioenverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen, waaronder de autoverzekering. Opgericht in 1909 en lid van de Achmea groep. Met de jarenlange ervaring weet u dat u met Centraal Beheer een solide en betrouwbare verzekeraar heeft.

centraal beheer autoverzekering

 

Centraal Beheer autoverzekering

Voor een goede autoverzekering zit u op de goede plek bij Centraal beheer. Bij de autoverzekering van Centraal Beheer heeft u na afsluiten verder geen omkijken. Bij autoschade kunt u de auto laten repareren bij een vakman bij een schadeherstelbedrijf van het netwerk van Centraal Beheer. Als uw auto niet direct te maken is, zorgt Centraal Beheer ervoor dat u verder kunt reizen. Deze autoverzekering neemt veel zorgen uit handen.

Bij Centraal Beheer kunt u ook rekenen op 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie van uw auto na een schade. Ook is de verzekering op elk moment op te zeggen. Centraal Beheer hanteert geen opzegtermijn.

U kunt invloed uitoefenen op de hoogte van de premie die u betaalt als u kiest voor een hoger eigen risico en als u ervoor kiest om bij schade uw auto te laten repareren door een garage uit het netwerk van Centraal Beheer.

Bovenstaand overzicht van de verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea (bron website Centraal Beheer)

Voordelen Centraal Beheer autoverzekering

• Zelf kiezen van eigen risico
• Spullen die bij de auto horen zijn meeverzekerd
• Zelf kiezen wat wel en niet meeverzekerd wordt
• Schadeservice altijd bereikbaar

Autoverzekering Centraal Beheer berekenen

Bezoek Centraal Beheer Achmea website en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

Bezoek Centraal Beheer Achmea

 Voorwaarden Centraal Beheer Autoverzekering

Benieuwd naar de polisvoorwaarden van de Centraal Beheer Autoverzekering? We hebben het één en ander uitgezocht voor u. Bekijk hier de voorwaarden centraal beheer autoverzekering

Voorwaarden Autoverzekering Centraal Beheer 

Centraal Beheer Autoverzekering
4.3 (86.21%) 132 votes