De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea. Een solide en gevestigde naam in de autoverzekeringsbranche. Lees op deze pagina meer informatie over de autoverzekering Centraal Beheer Achmea of bezoek direct de website van autoverzekeraar Centraal Beheer Achmea voor meer informatie! U bent vrij om te kiezen!

Bezoek Centraal Beheer Achmea

Over Centraal Beheer Achmea

Deze verzekeringsmaatschappij is één van de bekendere autoverzekeringsmaatschappijen. U kent waarschijnlijk wel het bekende reclamespotje “Even Apeldoorn bellen”. De verzekeraar is een landelijke verzekeraar en één van de grootste in Nederland. Centraal Beheer Achmea heeft verschillende soorten verzekeringen zoals, pensioenverzekeringen, levensverzekeringen en schadeverzekeringen, waaronder de autoverzekering. Opgericht in 1909 en lid van de Achmea groep. Met de jarenlange ervaring weet u dat u met deze verzekeraar een solide en betrouwbare partner heeft.

centraal beheer autoverzekering

 

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Voor een goede autoverzekering zit u op de goede plek bij Centraal Beheer Achmea. Met de autoverzekering van Centraal Beheer Achmea heeft u na afsluiten verder geen omkijken. Bij autoschade kunt u de auto laten repareren bij een vakman bij een schadeherstelbedrijf van het netwerk van Achmea. Als uw auto niet direct te maken is, zorgt deze verzekeraar ervoor dat u verder kunt reizen. De autoverzekering neemt veel zorgen uit handen.

Bij Centraal Beheer Achmea kunt u ook rekenen op 4 jaar FOCWA-garantie op de reparatie van uw auto na een schade. Ook is de verzekering op elk moment op te zeggen. Centraal Beheer Achmea hanteert geen opzegtermijn.

U kunt invloed uitoefenen op de hoogte van de premie die u betaalt als u kiest voor een hoger eigen risico en als u ervoor kiest om bij schade uw auto te laten repareren door een garage uit het netwerk van Centraal Beheer Achmea.

Bovenstaand overzicht van de verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea (bron website Centraal Beheer Achmea)

Voordelen Centraal Beheer Achmea autoverzekering

• Zelf kiezen van eigen risico
• Spullen die bij de auto horen zijn meeverzekerd
• Zelf kiezen wat wel en niet meeverzekerd wordt
• Schadeservice altijd bereikbaar

Autoverzekering Centraal Beheer Achmea berekenen

Bezoek Centraal Beheer Achmea website en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering. De autoverzekering van Centraal Beheer Achmea is ook aantrekkelijk wanneer u geen schadevrije jaren heeft, zie ook: goedkope autoverzekering zonder schadevrije jaren.

Bezoek Centraal Beheer Achmea

 Voorwaarden Centraal Beheer Achmea Autoverzekering

Benieuwd naar de polisvoorwaarden van de Centraal Beheer Achmea Autoverzekering? We hebben het één en ander uitgezocht voor u. Bekijk hier de voorwaarden centraal beheer autoverzekering.

Voorwaarden Autoverzekering Centraal Beheer