Delta Lloyd Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de Delta Lloyd autoverzekering? LET OP Delta Lloyd is onderdeel geworden van Nationale Nederlanden. Zie op de pagina van de Nationale Nederlanden autoverzekering meer informatie. Je bent vrij om te kiezen!

Over Delta Lloyd

De verzekeringsmaatschappij Delta Lloyd is een organisatie die onderdeel is van de Delta Lloyd Groep. Dit concern is gespecialiseerd in diverse vormen van financiële dienstverlening. Hun producten bestaan uit verzekeringen, spaarproducten en andere financiële producten. Sinds 2017 is Delta Lloyd onderdeel geworden van Nationale Nederlanden.

Delta Lloyd heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland. In elke vestiging zijn verschillende bedrijfsonderdelen gevestigd. Zo heeft Delta Lloyd een kantoor in Amsterdam voor hun zakelijke verzekeringen, een kantoor in Den Haag voor hun zorgverzekeringen en een kantoor in Arnhem voor hun particuliere verzekeringen.

Delta Lloyd autoverzekering

De autoverzekering van Delta Lloyd is onder te verdelen in drie keuzes. Delta Lloyd geeft de keuze uit een WA dekking, WA beperkt casco en WA volledig casco (ook wel all risk genoemd). Met de autoverzekering van Delta Lloyd heeft u een uitstekende dekking. Bij Delta Lloyd ontvangt u dag en nacht hulp bij eventuele brand, diefstal of een verkeersongeval.

Als u kiest voor alleen de WA autoverzekering dan bent u alleen verzekerd van schade die u toebrengt aan anderen. Een uitgebreidere dekking, waaronder de WA beperkt casco autoverzekering en de WA volledig casco autoverzekering dekt ook schade aan uw eigen auto.

Delta Lloyd heeft een alarmservice die dag en nacht bereikbaar is. Bij schade aan uw ruit kunt u terecht bij geselecteerde glasherstelbedrijven van Delta Lloyd. Persoonlijke aandacht is belangrijk voor Delta Lloyd, dus u krijgt bij eventuele schade een betrokken expert die met zorg uw schade afhandelt.

Voordelen Delta Lloyd Autoverzekering

Delta Lloyd heeft een aantal mooie voordelen voor u in petto met de autoverzekering, namelijk de volgende:

Autoverzekering Delta Lloyd berekenen

Bereken de verschillende autoverzekeringen door de autoverzekering te vergelijken.