Autoschade melden via WhatsApp. Geen onnodige schadeformulieren meer. Klinkt interessant nietwaar? Ontdek de voordelen van de innovatieve Ditzo autoverzekering en kijk of de deze bij jou past!

Bezoek Ditzo

Over Ditzo

Niet Datzo, maar Ditzo! De reclame uit 2007 zit sommigen nog vers in het hoofd. Ditzo is een vezekeraar die de klant voorop stelt. Verzekeren moet niet iets zijn waar je je druk over moet maken. Ditzo wilt daarom zoveel zorg uit handen nemen. Ditzo handelt volledig via het internet en alles wordt zoveel mogelijk online gedaan.

Ditzo is een onderdeel van de groep ASR Nederland N.V. ASR is een grote Nederlandse verzekeringsgroep en heeft een breed assortiment van financiële producten zoals van schade-, levens- en inkomensverzekeringen, pensioenen, zorgverzekeringen, reis- en recreatie- en uitvaartverzekeringen.

Naast de verzekeringen is Ditzo ook maatschappelijk betrokken en doneerde bijvoorbeeld 1 miljoen euro aan het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Daarnaast heeft Ditzo met de campagne “De Hartstocht” meer dan €300.000 gedoneerd voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekering

Sinds oktober 2007 is Ditzo begonnen met de autoverzekering. Na deze tijd zijn er nog veel andere verzekeringsproducten in het portfolio van Ditzo erbij gekomen, zoals zorgverzekering en rechtsbijstandverzekering. De klanten scoren de autoverzekering met een gemiddeld cijfer van maar liefst 8,1 (meer dan 1000 beoordelingen).

De autoverzekering is dus het langstlopende product wat Ditzo aanbiedt. Je kan kiezen tussen de volgende autoverzekeringsvormen:

 • WA autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden. Dit is de minimum verplichte autoverzekering
 • Casco-beperkt autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden, maar ook schade door: brand, diefstal, poging tot diefstal, aanrijding dieren en stormschade.
 • Casco Allrisk autoverzekering
  • Deze verzekering dekt schade aan derden, maar ook schade aan de eigen auto. De schade aan eigen auto wordt gedekt wanneer bijvoorbeeld een aanrijding uw schuld is (er moet geen sprake van opzet zijn). Ook zaken als: diefstal, brand, aanrijding dieren, stormschade en ruitschade zijn gedekt

Verder kan je nog aanvullende dekkingen kiezen, zoals de schade inzittenden dekking en rechtsbijstand dekking. De rechtsbijstand is handig bij ongelukken waarbij het niet duidelijk is wie de schuldige is. In dit soort gevallen heeft u waarschijnlijk juridische bijstand nodig. Zonder verzekering kan dit veel geld kosten. Deze extra dekking dekt deze mogelijke kosten.

Voordelen van de Ditzo autoverzekering

De verzekering voor je auto bij Ditzo is goed en goedkoop. De premie is voordelig en een goede no-claim korting.

 • Direct autoverzekering online afsluiten
 • Opbouwen tot 75% korting
 • Schadevrije jaren 3 jaar geldig (wanneer je geen auto hebt voor een jaar vallen bij de meeste verzekeraars je schadevrije jaren weg, bij Ditzo niet)
 • Voordeel bij reparatie eigen herstelnetwerk
 • Prepaid Pechhulp mogelijk
 • Schade doorgeven via WhatsApp!
 • Korting op een 2e autoverzekering (voor partner en inwonende kinderen ouder dan 23)
 • Extra voordeel wanneer je schade laat repareren bij eigen herstelnetwerk
 • Hoge score van gemiddeld 8 op klantvriendelijkheid

No-claim korting Ditzo

Benieuwd hoeveel korting je kan opbouwen en hoeveel je krijgt met de schadevrije jaren die je nu hebt? Bekijk hier de Ditzo bonus malus ladder van de autoverzekering.

Innovatie en gemak bij Ditzo

Ditzo houdt niet van lange schadeformulieren. Bij Ditzo kan je bijvoorbeeld je schade melden via een WhatsApp. De klantenservice is ook volledig gedigitaliseerd. Door nieuwe innovaties hoef je bij Ditzo vaak niet lang te wachten. Vragen aan Ditzo kan je ook stellen via Facebook of Twitter.

Als je wilt overstappen en je hebt daarbij hulp nodig dan kan je hier ook voor terecht bij Ditzo. Ditzo biedt ook nog andere verzekeringen aan op het gebied van de aansprakelijkheid, inboedel, rechtsbijstand, woonhuis, reizen en zorg.

 Voorwaarden Ditzo Autoverzekering

Bent u benieuwd naar de voorwaarden die Ditzo stelt bij hun autoverzekering? De polisvoorwaarden van Ditzo kunt u met de onderstaande link bekijken.

Alle voorwaarden van Ditzo

Premie Autoverzekering Ditzo berekenen

Enthousiast over Ditzo geworden? Bereken dan de premie die u betaalt bij Ditzo voor de autoverzekering en sluit hem vandaag nog af!
Ditzo Autoverzekering berekenen