U bent geïnteresseerd in de FBTO autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar FBTO voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Bezoek FBTO

FBTO is een verzekeraar die onderdeel is van Achmea. FBTO staat voor “Friese Boeren en Tuinders Onderlinge”. Het bedrijf is opgericht in 1956 en heeft momenteel bijna 600.000 klanten. Het is de eerste verzekeraar in Nederland waarbij klanten direct contact konden ondernemen met de verzekeraar zonder tussenkomst van derden. FBTO wilt een innovatieve verzekeraar zijn en komen regelmatig met nieuwe mogelijkheden om het verzekeren en de afhandeling van claims gemakkelijk te maken.

fbto autoverzekering

FBTO autoverzekering varianten

Met de FBTO autoverzekering heb je keuze uit drie varianten. WA, WA+ en WA-Casco. Daarbij heb je met de autoverzekering van FBTO de mogelijkheid om aanvullende modules te kiezen, zoals de ongevallen-inzittenden verzekering of pechhulp in het buitenland.

WA dekking

Bij deze verzekeraar kunt u kiezen voor een goede WA dekking. Een WA dekking is vaak gekozen voor auto’s die ouder dan 10 jaar zijn. Met deze verzekering bent u gedekt voor schade die u veroorzaakt aan derden.

WA plus dekking

De WA plus dekking is uitgebreider en dekt naast schade aan derden ook schade aan uw eigen auto veroorzaakt door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, diefstal en meer. Schade die uzelf veroorzaakt aan uw auto is niet gedekt onder de WA plus dekking.

Allrisk dekking

De allrisk dekking is de meest uitgebreide dekking en wordt vaak gekozen voor nieuwe auto’s. Bij FBTO heet deze dekking de WA-casco dekking. U bent voor de meeste risico’s verzekerd en dus ook voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw auto (bij een aanrijding).

FBTO autoverzekering voordelen

De verzekering heeft veel verschillende voordelen. De voordelen van de FBTO autoverzekering zijn als volgt:

  • Aanvullende modules kunnen het gehele jaar door aan en uit worden gezet;
  • Bij total loss of diefstal krijg je het aankoopbedrag van de auto terug (wat u heeft betaald voor de auto);
  • 24/7 hulp via de alarmcentrale;
  • Tot 75% no-claim korting;
  • Zelfde korting voor een tweede auto;
  • Andere klantvoordelen.

Wilt u weten wat uw premie is bij de FBTO autoverzekering? Bezoek dan snel de website van deze verzekeraar en bekijk de mogelijkheden.

Bezoek FBTO