FBTO Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de FBTO autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar FBTO voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Bezoek FBTO

FBTO is een verzekeraar die onderdeel is van Achmea. FBTO staat voor “Friese Boeren en Tuinders Onderlinge”. FBTO is opgericht in 1956 en heeft momenteel bijna 600.000 klanten. FBTO is de eerste verzekeraar in Nederland waarbij klanten direct contact konden ondernemen met de verzekeraar zonder tussenkomst van derden. FBTO wilt een innovatieve verzekeraar zijn en komen regelmatig met nieuwe mogelijkheden om het verzekeren en de afhandeling van claims gemakkelijk te maken.

fbto autoverzekering

FBTO autoverzekering varianten

Met de FBTO autoverzekering heb je keuze uit drie varianten. WA, WA+ en WA-Casco. Daarbij heb je met de autoverzekering van FBTO de mogelijkheid om aanvullende modules te kiezen, zoals de ongevallen-inzittenden verzekering of pechhulp in het buitenland.

FBTO autoverzekering voordelen

De autoverzekering van FBTO heeft veel verschillende voordelen. De voordelen van de FBTO autoverzekering zijn als volgt:

  • Aanvullende modules kunnen het gehele jaar door aan en uit worden gezet.
  • Bij total loss of diefstal krijg je het aankoopbedrag van de auto terug (wat u heeft betaald voor de auto)
  • Gratis APK en andere klantvoordelen

Wilt u weten wat uw premie is bij de FBTO autoverzekering? Bezoek dan snel de website van deze verzekeraar en bekijk de mogelijkheden.

Bezoek FBTO