Generali Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de Generali autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar Generali voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Bezoek Generali

Over Generali

Deze verzekeraar is al meer dan 140 jaar actief in Nederland. U bij Generali terecht voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, levensverzekeringen en pensioenverzekeringen. Generali Nederland is onderdeel van de Generali group. Dit is één van de grootste verzekeraars ter wereld. Wereldwijd heeft deze organisatie meer dan 77.000 medewerkers en 65 miljoen klanten. Het is de marktleider in de West-Europese markt.

generali autoverzekering

Generali Autoverzekering

Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een responstijd voor schademeldingen van 20 seconden is de autoverzekering van Generali er één die zijn pijlen richt op uw klanttevredenheid. Daar waar veel verzekeringen overgestapt zijn naar de focus van online communicatie, probeert Generali u meer persoonlijk te helpen. U kunt uiteraard online een verzekering afsluiten en veel digitaal regelen. Maar altijd wanneer u het nodig heeft kunt u gebruik maken van de persoonlijke service. 80% van alle schades worden afgewikkeld binnen 5 dagen. 60% daarvan zelfs in één dag.

Voordelen Generali Autoverzekering

Generali biedt velen voordelen met de autoverzekering. Een klein overzicht van een aantal belangrijke voordelen:

 • Persoonlijke service
 • Zeer snelle schadeafhandeling
 • Gratis verhaalservice bij All risk verzekering
 • Zelfde bonus/malus korting bij verzekering voor tweede auto!
 • Zelf kiezen van eigen risico
 • Vandalisme vanaf WA plus verzekerd

 

Basisdekkingen Generali

Bij Generali heeft u de keuze uit de volgende soorten autoverzekeringen:

 • Generali WA Autoverzekering
  • Dit is de verplichte autoverzekering voor iedereen die een auto bezit. De WA verzekering van Generali dekt schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen. Dit is zowel letselschade als materiële schade.
 • Generali WA plus Autoverzekering
  • De WA plus staat ook wel bekend als de WA beperkt casco verzekering. De Generali WA beperkt casco verzekering dekt schade aan anderen of andermans eigendommen, maar ook diverse schades aan eigen wagen. Ruitschade, inbraakschade, diefstal en vandalisme zijn zaken die hieronder vallen.
 • Generali Allrisk
  • Dit wordt ook wel de WA Volledig Casco Autoverzekering genoemd. Deze verzekering heeft de meest uitgebreide dekking. Alles wat gedekt wordt bij de WA plus wordt hier ook gedekt, maar ook schade aan eigen wagen die u zelf heeft veroorzaakt (bij een aanrijding).

Eigen risico

U kunt zelf kiezen wat het eigen risico is van de autoverzekering. Bij sommige schades betaalt u meer eigen risico. Er kan gekozen worden uit het standaard eigen risico of een extra eigen risico verhogen met 500,- of 1000,-. Het verhogen van het eigen risico zorgt voor een lagere premie.

Aanvullende dekkingen

U kunt bij het afsluiten van uw verzekering ook aanvullende dekkingen afsluiten. U heeft keuze uit de volgende aanvullende verzekeringen.

Pechhulp

U krijgt met deze dekking hulp als u een defecte auto heeft of een lekke band en niet meer verder kunt rijden. U krijgt ook vervangend vervoer. Kosten 5,19 per maand binnen Nederland en 7,24 per maand in Europa.

Schade inzittenden

Hiermee zijn de inzittenden van uw auto verzekerd tegen de financiële gevolgen van letselschade of overlijden door een verkeersgeval. Kosten: 5,05,-

Ongevallen inzittenden

Met deze verzekering zijn inzittenden verzekerd van een vast bedrag bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een verkeersongeval. Overlijden: 15.000,- en blijvende invaliditeit maximaal 30.000,- . Kosten: 2,69,- per maand

Verhaalservice

Met deze dekking krijgt u hulp bij het verhalen van een schade. Kosten: 2,06,- per maand

Rechtsbijstand auto

Hulp bij juridische conflicten met betrekking tot de auto. €3,50,- per maand.

Verlenging nieuwwaarderegeling

Bij deze verzekering krijgt u bij diefstal of total loss de nieuwaarde vergoed. Alleen in combinatie met een Allrisk verzekering en auto die jonger dan drie maanden is.

Ervaringen Generali Autoverzekering

 • Independer: Op Independer.nl heeft Generali een review score van 7,9.
 • Consumentenbond: Generali autoverzekering scoort bij consumentenbond met een 7,6.
 • Zeker: Op de website Zeker scoort de Generali verzekering ook goed met een positieve beoordeling van 8,7.
 • Generali website: De klanten op de website van Generali zelf scoren de autoverzekering met een 8,7.

Voorwaarden Generali autoverzekering

Bent u benieuwd naar de voorwaarden die Generali stelt bij hun autoverzekering? U kunt op de link hieronder de polisvoorwaarden downloaden.

Voorwaarden Generali Autoverzekering

Premie Autoverzekering Generali berekenen

Bent u enthousiast geworden van de zeer positief beoordeelde verzekering van Generali? De verzekering wordt bij verschillende websites zeer goed bevonden. Als u wilt weten wat uw premie is bij Generali, dan verwijzen we u graag door naar de website van deze aanbieder. U kunt dan direct de Generali autoverzekering afsluiten. Bereken de auto premie bij Generali.

Generali Autoverzekering
3.8 (76.96%) 46 votes