HEMA Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de HEMA autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar HEMA voor meer informatie! U bent vrij om te kiezen!

Bezoek HEMA

 

Over HEMA

Iedereen kent de HEMA wel. De HEMA is een Nederlands warenhuis met vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje en sinds juni 2014 Engeland. De HEMA staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Naast de populaire warenhuizen biedt de HEMA ook verzekeringen aan, waaronder een autoverzekering.

hema autoverzekeringen

HEMA Autoverzekering

De autoverzekering van HEMA beheren klanten zelf online. Hierdoor worden de kosten laag gehouden. Wanneer u de HEMA autoverzekering afsluit profiteert u van een lage premie en bent u verzekerd van een solide dekking. U kunt kiezen tussen WA, WA + Beperkt Casco en WA + Volledig Casco (all risk). Het afsluiten van de HEMA autoverzekering kan gemakkelijk online.

Voordelen HEMA Autoverzekering

De HEMA autoverzekering biedt een aantal voordelen. De voordelen zijn als volgt:

  • lage premie;
  • complete dekking;
  • voorwaarden in duidelijke taal;
  • snel online premie berekenen en afsluiten;
  • zelf wijzigingen doorvoeren in online polismap.

Dekking bij HEMA

Hieronder ziet u de verschillende dekkingen die per verzekering geldt bij HEMA.

(bron: HEMA website)

WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid)

Deze verzekering is voor één ieder verplicht. Het is bij de wet geregeld dat u een verzekering moet nemen tegen schade die u bij anderen veroorzaakt. Met de WA dekking van HEMA heeft u een scherpe premie. U hoeft zich geen zorgen te maken over schade die u bij anderen veroorzaakt, want de HEMA dekt tot maar liefst €5.600.000 aan andere mensen. Schade aan spullen van derden wordt gedekt tot een bedrag van €2.500.000.

WA + Beperkt Casco (WA plus verzekering)

Met deze verzekering kunt u schade aan uw eigen auto claimen. Het gaat echter alleen om schade veroorzaakt door de volgende gebeurtenissen: brand, diefstal, storm, botsing met een dier of ruitbreuk. Wanneer u de WA+ Beperkt Casco autoverzekering heeft dan worden de reparatiekosten aan uw auto vergoedt door de HEMA.

 

Bezoek HEMA

 

WA + Volledig Casco (All Risk)

U bent per ongeluk met iets scherps langs uw auto gelopen. Nu zit er een diepe kras in de lak. Heel erg zonde! Zeker wanneer het een nieuwe auto betreft. Als u op dat moment een WA+ Volledig Casco verzekering had, dan hoefde u zich geen zorgen te maken. Deze verzekering van de HEMA dekt namelijk alle schade aan uw auto. U bent zogezegd “Allrisk (alle risico’s)” verzekerd. Dit betekent dat schade veroorzaakt bij anderen en schade veroorzaakt bij uzelf wordt gedekt! Een geruststellende autoverzekering.

 

Aanvullende dekkingen

Bij de HEMA kunt u bij de autoverzekering ook kiezen voor een aantal aanvullende dekkingen. HEMA biedt een no-claimbescherming, pechhulp, autorechtsbijstand en een schadeverzekering voor inzittenden aan als aanvullende dekking. Bezoek de HEMA website voor meer informatie hierover.


HEMA Autoverzekering voorwaarden

Nu heeft elk type verzekering van de HEMA zijn eigen voorwaarden. De voorwaarden per soort autoverzekering kunt u vinden in het document: “Bijzondere voorwaarden Autoverzekering HEMA”. Wij hebben dit document van u van de website van HEMA geplukt en deze kunt u hieronder downloaden. Bent u benieuwd naar de voorwaarden van de autoverzekering van HEMA? De voorwaarden zijn ook te vinden op de website van HEMA zelf.

Algemene_Voorwaarden_HEMA

Bijzondere_Voorwaarden_Autoverzekering_HEMA

HEMA Autoverzekering berekenen

Het belangrijkste is natuurlijk de premie die u gaat betalen per maand. Per soort autoverzekering verschilt de premie. De hoogte van de premie is afhankelijk van een aantal factoren. Voorbeelden van deze factoren zijn woonplaats, leeftijd, type auto en het aantal km wat u per jaar rijdt. Om een goede premieberekening te krijgen vraagt de HEMA om deze gegevens. Bereken de premie van de HEMA autoverzekering op de website van HEMA. Hierna kunt u gelijk afsluiten.

 

Bezoek HEMA