ING autoverzekering

De autoverzekering van ING sluit u gemakkelijk online af. Bent u geïnteresseerd in de ING autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van ING. U kunt ook direct de site bezoeken van autoverzekeraar ING. Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Over ING

De ING Groep N.V. is een wereldwijd opererende financiële instelling. ING is in Nederland een van de grootste banken en een grote speler op het gebied van financiële dienstverlening. Bij ING kunt u terecht voor uw bankzaken, hypotheken, leningen, betaalrekeningen en verzekeringen. U kunt een ING autoverzekering afsluiten als u een betaalrekening hebt bij ING.

Wist je dat bij die andere bank ABN AMRO ook een autoverzekering kan afsluiten? Alleen voor rekeninghouders van ABN.

ing autoverzekering

ING Autoverzekering

Bij ING kunt u kiezen uit diverse dekkingen voor de autoverzekering. 

De WA verzekering dekt de aansprakelijkheid van schade gemaakt bij derden. Daarnaast is hulp bij schade in binnen-en buitenland gedekt onder de WA autoverzekering. De WA extra is een uitgebreidere dekking. Deze dekt net als de WA verzekering ook schade aan derden, maar ook schade door bijvoorbeeld diefstal, ruitschade, schade door brand, storm, of andere natuurrampen. Onder de WA extra dekking zijn accessoires tot EUR 2.500 meeverzekerd. Onder de WA extra dekking zit een nieuwwaarderegeling of occasionregeling van maximaal 1 jaar. Naast de WA extra dekking is er ook de WA casco dekking. Deze laatste dekking is te vergelijken met een All risk dekking. Naast alle genoemde dekkingen onder de WA extra dekking vergoedt de WA casco dekking ook schade aan uw eigen auto ongeacht de oorzaak (geen opzet) en schade door vandalisme. Daarnaast is de nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling niet 1 maar 2 jaar.

Aanvullende verzekeringen ING

U kunt bij ING ook kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

 • Rechtsbijstand Autoverzekering
  • U krijgt bij deze dekking juridische hulp. U krijgt deze hulp wanneer u betrokken bent bij een aanrijding en u de schade aan uw auto wilt verhalen.
 • Schadeverzekering Inzittenden
  • U ontvangt bij deze dekking een schadevergoeding als de spullen in uw auto beschadigd raken of de inzittenden gewond raken bij een verkeersongeval. Dit is ook het geval wanneer u de veroorzaker bent van het ongeval.

Voordelen ING autoverzekering

Een greep uit de voordelen die de ING autoverzekering biedt zijn als volgt:

 • Tot maar liefst 85% voordeel bij schadevrij rijden;
 • Geen eigen risico wanneer gekozen wordt voor reparatie binnen het eigen schadeherstelnetwerk;
 • 2 jaar nieuwwaarderegeling bij WA Casco dekking (All risk);
 • Occasionwaarderegeling voor jonge occasions;
 • Voordeelregeling voor auto van de partner;
 • Tevredenheidsgarantie.
  • Wanneer u niet tevreden bent over de manier van hulp bij schade aan de auto, dan krijgt u vier maanden premie terug.

Autoverzekering ING berekenen

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van ING? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s