Interpolis autoverzekering

De autoverzekering van Interpolis sluit u gemakkelijk online af. Bent u geïnteresseerd in de Interpolis autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van Interpolis. U kunt ook direct de website bezoeken van autoverzekeraar Interpolis.  Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Over Interpolis

“Interpolis. Glashelder”. Dit is een bekende kreet uit de reclamecampagne van Interpolis. Interpolis is een van de merken in moederbedrijf Achmea. Achmea is een van de grootste autoverzekeraars van Nederland. Als u een particuliere klant van Interpolis bent dan krijgt u voor uw verzekeringen ondersteuning via verschillende divisies van Achmea. Zo profiteert u van de kracht van een sterk merk. Interpolis werkt samen met de Rabobank. Verzekeringen van Interpolis sluit u af via de Rabobank.

autoverzekering interpolis

Interpolis autoverzekering

Bij Interpolis kunt u kiezen uit:

De WA verzekering van Interpolis dekt schade aan anderen met uw auto of aanhangwagen of caravan veroorzaakt. Deze verzekering wordt aanbevolen voor auto’s die ouder zijn dan 10 jaar.

De WA+ Beperkt Casco wordt schade aan derden gedekt, maar ook schade door een breuk, barst of sterretje in de voorruit, zijruit en achterruit (wordt alleen gedekt indien het hersteld wordt door een BOVAG/FOCWA firma). Ook schade veroorzaakt door diefstal, inbraak en joyriding wordt vergoedt bij de WA+ beperkt casco Interpolis autoverzekering.

De WA Volledig Casco wordt schade aan derden gedekt, schade aan de ruiten, schade door inbraak, schade door brand, schade door diefstal, schade door joyriding, schade door botsingen, schade door slippartijen en schade door te water raken.

Aanvullende verzekeringen Interpolis

U kunt bij Interpolis de volgende aanvullende dekkingen kiezen:

 • Inzittendenverzekering
  • U verzekert schade aan de bestuurder en passagiers en schade aan spullen in en op het voertuig door een verkeersongeval. Bij letselschade zijn de medische kosten, zorgkosten, smartengeld en tijdelijk verlies van het inkomen verzekerd.
 • No-claim garantie
 • Voertuighulp
  • U bent verzekerd van hulp bij pech, denk hierbij aan een lekke band, lege accu of ander ongemak.

Voordelen Interpolis autoverzekering

 • Extra korting als u meerdere verzekeringen (in verschillende rubrieken) bij Interpolis afsluit.
 • EUR 0,- eigen risico bij schade en diefstal
 • 24/7 hulp van de Interpolis alarmcentrale
 • Ruim 690.000 klanten

Autoverzekering Interpolis berekenen

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van Interpolis? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. U berekent die premie bij Interpolis via de Rabobank. Bekijk de voorwaarden van deze autoverzekering.

Lees ook eens over de volgende onderwerpen