Klaverblad autoverzekering

De autoverzekering van Klaverblad sluit u gemakkelijk online af. Bent u geïnteresseerd in de Klaverblad autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van Klaverblad. U kunt ook direct de website bezoeken van autoverzekeraar Klaverblad.  Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Over Klaverblad

Klaverblad houdt niet van gedoe. Klaverblad Verzekeringen bestaat al sinds 1850. Klaverblad biedt een scala aan degelijke verzekeringsproducten aan. Klaverblad wilt niet ingewikkeld zijn voor zijn klanten en biedt derhalve duidelijke voorwaarden in hun producten. Klaverblad werkt met ongeveer 3.200 onafhankelijke assurantiekantoren in het hele land. Het is een middelgrote verzekeraar welke volledig zelfstandig opereert. Klaverblad is gevestigd in Zoetermeer.

Klaverblad autoverzekering

Bij Klaverblad kunt u kiezen uit drie verschillende dekkingen:

De WA verzekering verzekerd aansprakelijkheid van veroorzaakte schade aan derden. Bij letsel en overlijden is de tegenpartij tot 6,07 mio verzekerd. En bij materiele schade is de tegenpartij tot 2,5 mio verzekerd.

De WA+ beperkt casco verzekering is goed voor dezelfde bedragen die worden vergoed bij de tegenpartij zoals vermeld hierboven, maar vergoedt ook schade aan de eigen auto door brand, ontploffing, diefstal, inbraak, storm, hagel, rustschade door steenslag.

De WA+ volledig casco verzekering van Klaverblad verzekerd al het bovengenoemde onder de WA en WA+ beperkt casco, maar vergoedt ook schade aan uw eigen auto veroorzaakt door een verkeersongeluk door eigen schuld. Daarnaast heeft u bij de volledig casco regeling ook een nieuwwaarderegeling bij totaal verlies of diefstal.

Aanvullende verzekeringen Klaverblad

U kunt kiezen tussen de volgende aanvullende dekkingen bij Klaverblad:

  • Schadeverzekering Inzittenden
    • Deze verzekering vergoedt de gevolgen van letsel of overlijden bij uzelf en passagiers. Tot 1 mio is verzekerd.
  • Verzekering voor verkeersrechtsbijstand
    • Vergoedt juridische kosten voor verkeersgerelateerde zaken.

Berekenen Klaverblad autoverzekering

Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor de autoverzekering Klaverblad? Dan kunt u gemakkelijk de autoverzekering berekenen van Klaverblad.