KNMV Autoverzekering

U bent geïnteresseerd in de KNMV autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar KNMV voor meer informatie! Je bent vrij om te kiezen!

Over KNMV

De KNMV staat voor de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Deze vereniging draagt zorg voor hun motorrijders en wilt dat iedereen vrij en plezierig kan motorrijden. Deze vereniging organiseert onder andere toertochten en ondersteunt clubs op uiteenlopende vlakken. Ook bieden ze rijopleidingen aan. Het belang van de motorrijder staat voorop bij de KNMV.

Deze vereniging biedt ook motorverzekeringen en autoverzekeringen aan. Indien u uw motor verzekert bij KNMV dan kunt u ook voordelig uw auto verzekeren.

knmv lgoo

KNMV Autoverzekering

Veel motorrijders hebben naast een motor ook een auto. Deze auto moet uiteraard ook verzekerd worden en de KNMV biedt deze mogelijkheid. Deze autoverzekering heeft één aanspreekpunt om alles gemakkelijk en overzichtelijk te houden. De KNMV autoverzekering heeft ook een zogeheten “Meerwielen voordeel”. Hierbij geldt dat de hoogst opgebouwde no-claimkorting geldt voor alle voertuigen die bij KNMV worden verzekerd.

Voordelen KNMV Autoverzekering

Een aantal voordelen van deze autoverzekering:

  • Gratis pechservice buitenland voor auto’s jonger dan 14 jaar;
  • Meerwielen Voordeel;
  • Accessoires meeverzekerd;
  • No-claim opbouwen tot 80%;
  • Uitgebreide hulpverlening binnen- en buitenland.

KNMV Autoverzekering berekenen

Bent u benieuwd naar de premie van de KNMV Autoverzekering? Vergelijk verschillende autoverzekering premies.

Gerelateerde onderwerpen

Schadevrije jaren motor meenemen naar de autoverzekering