Meeùs is een specialist in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken. Het klantenportfolio van Meeùs bestaat uit meer dan 400.000 particuliere en 50.000 zakelijke klanten. Meeùs onderscheidt zicht vooral door de persoonlijke aandacht die het geeft aan hun klanten. Meeùs is onderdeel van Aon.

meeus goed geregeld

Meeùs Autoverzekering

Meeùs heeft drie verschillende vormen van dekkingen voor de autoverzekering. Afhankelijk van uw voorkeur kunt een keuze maken uit deze dekkingen.

  1. Meeùs WA autoverzekering: Deze vorm van verzekering is wettelijk verplicht (WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid). Met de WA verzekering bent u gedekt voor schade die u veroorzaakt bij anderen met uw voertuig. Beschadiging aan eigen auto wordt niet gedekt.
  2. Meeùs WA beperkt cascoverzekering: Deze verzekering dekt hetzelfde als bij de WA verzekering, maar u bent ook verzekerd voor schade die ontstaan is door; diefstal(schade), ruitschade, brand en schade door extreme weersomstandigheden.
  3. Meeùs WA volledig cascoverzekering (allrisk): Met deze verzekering bent u gedekt tegen de meeste risico’s. Vrijwel alle schade aan uw auto wordt vergoed (of die nu veroorzaakt is door uzelf of externe factoren). Schade die ontstaat met opzet wordt uiteraard niet gedekt.

Autoverzekering uitbreiden

Bij Meeùs kunt u de autoverzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen. U kunt bijvoorbeeld een Schade Verzekering Inzittenden erbij afsluiten. Ook kunt u rechtsbijstand, extra accessoiredekking en een 3 jaar nieuwwaardeverzekering erbij afsluiten. Bekijk de website van Meeùs voor meer informatie over aanvullende dekkingen.

Voordelen Meeùs Autoverzekering

De autoverzekering van Meeùs levert een aantal voordelen op voor u. Hieronder een overzicht van de voordelen die Meeùs u biedt.

  • Tot wel 80% bonus/malus korting opbouwen;
  • Geen eigen risico wanneer er gekozen wordt voor een door bij Meeùs aangesloten autoschadeherstelbedrijf*;
  • Inclusief pechhulp;
  • Vervangend vervoer wordt geregeld bij schade/pech;
  • Meeùs schade service standaard in de verzekering;
  • Meeùs repair and fly service. Tijdens de vakantie wordt de auto gerepareerd.

* Jonge en onervaren bestuurders hebben wel een eigen risico.

Autoverzekering berekenen Meeùs

U kunt snel en gemakkelijk de premie voor uw autoverzekering berekenen, vergelijken en afsluiten. Bij ons kiest u online een goedkope autoverzekering die past bij u en uw auto. Bereken nu snel online uw premie voor een autoverzekering.

Autoverzekering vergelijken