U bent geïnteresseerd in de Nationale Nederlanden autoverzekering? Bezoek direct de website van autoverzekeraar Nationale Nederlanden voor meer informatie! U bent vrij om te kiezen!

Bezoek Nationale Nederlanden

Over Nationale Nederlanden

De organisatie van Nationale Nederlanden, ook wel “NN” genoemd, is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en één van de grootste van Nederland. De organisatie is ontstaan uit een fusie tussen “De Nederlanden van 1845” en “De Nationale Levensverzekeringbank” in 1963.

Nationale Nederlanden Autoverzekering

Bij Nationale Nederlanden kunt u terecht voor een aantal schadeverzekeringen, waaronder de autoverzekering. Deze autoverzekeraar biedt de standaard drie bekende dekkingen aan. U kunt uw auto bij de NN verzekeren als WA autoverzekering, WA beperkt casco en WA volledig casco (allrisk). U kunt gemakkelijk de autoverzekering afsluiten via de website van Nationale Nederlanden.

Dekkingen Nationale Nederlanden Autoverzekering

Onderstaande overzicht geeft inzicht in de dekkingen van de Nationale Nederlanden Autoverzekering.

nationale nederlanden dekkingen autoverzekering

Bron: website NN

Voordelen Nationale Nederlanden autoverzekering

De NN heeft een aantal leuke voordelen bij de autoverzekering. Onderstaand overzicht van de belangrijkste voordelen die deze autoverzekeraar u biedt.

  • Tot 85% korting bij schadevrij rijden
  • Geen eigen risico wanneer er gebruik wordt gemaakt van het eigen schadeherstelnetwerk
  • Niet tevreden over afhandeling van schade? Dan krijgt u 4 maanden premie terug.

Autoverzekering Nationale Nederlanden berekenen

Bent u benieuwd naar de premie van de autoverzekering van de Nationale Nederlanden? Bezoek dan snel deze verzekeraar en bereken de premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

 

Bezoek Nationale Nederlanden