Nederlanden van NU Autoverzekering

De Nederlanden van Nu is een relatief nieuwe speler in de wereld van verzekeraars. De verzekeraar is een dochtersmaatschappij van Generali Schadeverzekering Maatschappij. Deze voorganger is al sinds 1870 actief met het aanbieden van verzekeringen. Generali is onderdeel van de Generali Group, één van de 50 grootste financiële concerns in de wereld. Sinds 1 januari 2019 is de Nederlanden van NU verder gegaan als “SV-direct”.

Deze verzekeraar houdt niet van teveel poespas en flauwekul. U weet het best wat u nodig heeft en daar wilt de Nederlanden van Nu op inspelen. Alles draait om wat u wilt. Omdat de verzekeraar zo nieuw is en niet vast zit in ouderwetse denkpatronen, kunnen ze snel schakelen en veranderingen doorvoeren ten gunste van u.

Autoverzekering Nederlanden van Nu

De autoverzekering van de Nederlanden van Nu wordt ook wel de autoverzekering zonder flauwekul genoemd. Bij de Nederlanden van Nu heeft u een scherp tarief en een uitstekende dekking. Gemakkelijk kunt u online de autoverzekering afsluiten. Deze organisatie is van mening dat iedereen wilt dat een autoverzekering goedkoop moet zijn en een goede dekking moet hebben.

Voordelen Nederlanden van Nu autoverzekering

De autoverzekering van de Nederlanden van Nu biedt een aantal voordelen. Check hieronder de belangrijkste voordelen die deze autoverzekering u biedt.

Informatie Nederlanden van Nu autoverzekering

Bereken snel uw scherpe premie bij deze verzekeraar zonder flauwekul. Gemakkelijk en snel binnen 1 minuut kunt u bekijken of deze autoverzekering aansluit aan uw behoeften.