Roxo autoverzekering

Roxo is een autoverzekering ontwikkeld door vergelijkingssite Independer. Deze verzekering is daarom alleen af te sluiten via Independer.

Voordelen Roxo

  •  Af te sluiten via Independer
  •  Verzekering valt indirect onder Nationale Nederlanden
  •  Roxo gebruikt een nieuwe rekenmethode om de premie te bepalen. Hierdoor een scherpe premie.
  •  Dagelijks opzegbaar
  •  Ook een scherpe premie voor jongeren en wanneer je een ongeluk hebt gehad (negatieve schadevrije jaren)
  •  Snelle goedkeuring en direct de weg op.

Roxo autoverzekering berekenen via Independer

Rozo is een autoverzekering die valt onder de paraplu van Nationale Nederlanden. Hij is alleen exclusief af te sluiten via Independer. Independer is een vergelijkingswebsite waar je ook andere verzekeringen kan vergelijken.

Roxo autoverzekering ideaal voor jou?

Roxo claimt dat de prijs voor de autoverzekering op een andere manier wordt bepaald. Er wordt namelijk gekeken naar de andere aanbieders, je leeftijd en schadeverleden. De premie is mogelijk voordeliger voor jongeren en mensen met een schadeverleden. De ideale verzekering hangt van meerdere factoren af (bijvoorbeeld woonplaats en type auto). Lees meer over factoren die invloed hebben op de autoverzekering.

Roxo autoverzekering goedkoop voor jongeren

Jongeren vallen tot 24 jaar onder een risicogroep. Deze betalen doorgaans een hogere premie voor de autoverzekering. Voor jongeren is Roxo een ideale verzekering omdat de premie voor jongeren een stuk minder is. Roxo is dus een echte jongeren autoverzekering. Om een hoge premie te vermijden verzekeren jongeren de verzekering vaak op hun ouders naam. Dit is niet toegestaan en op deze manier bouw je ook geen schadevrije jaren op.

Snelle goedkeuring bij Roxo

Als je de verzekering via Roxo aanvraagt dan wordt de goedkeuring snel geregeld. Zo kan je snel de weg op en genieten van jouw autoritten.

Aanvullende dekkingen bij Roxo

Bij Rozo kan je kiezen voor aanvullende dekkingen bij de autoverzekering. Gedacht kan worden aan:

No-claim korting en schadevrije jaren Roxo

Bij Roxo bouw je zoals bij elke verzekeraar wel schadevrije jaren op. Er wordt niet gewerkt met een bonus-malus ladder of no-claim korting. Elk jaar wordt de premie opnieuw vastgesteld. Het is dus ook niet mogelijk om een no-claim beschermer af te sluiten.

Schade melden bij Roxo

Schade kan telefonisch gemeld worden bij Roxo via: 035 – 751 50 20. Wel zo makkelijk.

Liever geen Roxo?

Ben je toch op zoek naar een andere autoverzekering? Check eens de autoverzekeringvergelijker of bekijk de diverse autoverzekering vergelijkingswebsites op het internet. Je kan tegenwoordig op veel plekken de autoverzekering vinden.