Univé Autoverzekering

De autoverzekering van Univé sluit u gemakkelijk online af. Bent u geïnteresseerd in de Univé autoverzekering? Lees hieronder meer over de soorten autoverzekeringen en voordelen van Univé. U kunt ook direct de website bezoeken van autoverzekeraar Univé.  Denk erom, u bent vrij om te kiezen!

Bezoek Univé

Over Univé

Univé is een verzekeraar die als coöperatieve vereniging werkt zonder winstoogmerk. Univé biedt producten aan voor zakelijke en particuliere klanten. De klanten van Univé zijn tevens haar leden. Bij Univé staat de verzekerde centraal en niet de winst. Univé biedt brand, schade en zorgverzekeringen aan, maar ook levensverzekeringen en hypotheken. Het klantenbestand van Univé bestaat uit ongeveer 1,5 miljoen verzekerden.

univé autoverzekering

 

Univé Autoverzekering

Bij Univé heeft u keuze uit de drie standaarddekkingen: WA, WA-plus en allrisk. De WA vergoedt alleen schade toegebracht aan anderen. De WA-plus verzekering vergoedt ook sommige schade aan uw eigen auto (ruitschade, diefstal). Met de Allrisk bent u volledig gedekt. Deze allrisk verzekering van Univé bestaat uit drie varianten. De budget variant, de plus variant en de optimaal variant. Het verschil zit o.a. in de vergoedingen. Hieronder een handig overzicht van de verschillende autoverzekeringen van Univé.

unive autoverzekering soorten dekking

Aanvullende verzekeringen Univé

U kunt bij Univé ook kiezen voor de volgende aanvullende verzekeringen:

  • De inzittendenverzekering
  • Univé pechhulp
  • Rechtshulp verkeer.

De laatste is juridische bijstand bij een juridisch conflict met betrekking tot uw auto. Bijvoorbeeld wanneer er onenigheid bestaat over de schuldvraag bij een aanrijding.

Voordelen Univé autoverzekering

Een greep uit de voordelen die de Univé autoverzekering biedt zijn als volgt:

  • No-claim korting tot 80%
  • 24/7 hulp van de alarmcentrale
  • Schadeherstel snel geregeld
  • Scherpe premie en een uitstekende service
  • Voor het eerst verzekerd? Direct 50% korting op uw autopremie
  • Beoordeling van 7,9 op basis van meer dan 5000 reviews

Autoverzekering Univé berekenen

Bent u benieuwd naar de autoverzekering van Univé? Bezoek dan snel de website van deze autoverzekeraar en bereken uw premie. Bekijk ook de voorwaarden van deze autoverzekering.

Bezoek Univé