Vergelijkingswebsites Autoverzekeringen

In de wereld van Autoverzekeringen zijn er ook een aantal grote vergelijkingssites opgestaan. Deze websites hebben als doel de consument te informeren en te helpen bij hun keuze voor een autoverzekering. deAutoverzekering.com biedt u ook een mogelijkheid om uw autoverzekering te vergelijken. De vergelijker van onze website vindt u op onze vergelijkingspagina.

Overzicht vergelijkingssites autoverzekeringen

Hieronder een overzicht van de grootste vergelijkingswebsites in Nederland.

Independer

Deze aanbieder is één van de bekendste en grootste vergelijkingssite in Nederland. Independer vergelijkt verschillende financiële producten, zoals reisverzekeringen, autoverzekeringen, zorgverzekeringen, inboedelverzekeringen, opstalverzekeringen en meer. Voor meer achtergrondinformatie over Independer bezoek dan de volgende pagina: achtergrondinformatie over Independer. Independer stelt de consument voorop door een gebruiksvriendelijke website te presenteren, waarbij de consument gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt. Independer voorziet de klant ook van advies voor verschillende verzekeringen. Zo is er op de website veel informatie te vinden over verschillende vragen met betrekking tot een specifieke verzekering.

 

I

Als u op zoek bent naar een autoverzekering, dan kunt u deze ook bij Independer vergelijken. Op de volgende link kunt u de autoverzekering vergelijken bij Independer:

Bezoek Independer

 

HoyHoy

HoyHoy is een vergelijkingswebsite welke voorheen “Verzekeringssite.nl” heette. Klik hier voor meer informatie over HoyHoy. Deze website vergelijkt verschillende soorten verzekeringen. Op een positieve manier proberen ze de consument te overtuigen dat verzekeren helemaal niet vervelend hoeft te zijn. Met hun mascotte “Aart de luiaard” proberen ze Nederland te veroveren. Klik hier om autoverzekeringen te vergelijken op HoyHoy.

hoyhoy logo

 

PriceWise.nl

PriceWise.nl is een website welke één van de marktleiders is op het gebied van vergelijken. Op deze vergelijkingssite kunt u naast schadeverzekeringen voor de auto ook andere diensten vergelijken zoals: energie, internet/tv/telefoon en zorgverzekeringen. PriceWise richt zich op de consument en mkb-er. Bij eventuele vragen over verschillende diensten kunnen klanten terecht bij de medewerkers van PriceWise.nl

pricewise logo

UnitedConsumers

UnitedConsumers is een collectief van verschillende consumenten met ruim een half miljoen deelnemers! Het doel is korting te vergaren op de vaste lasten, waaronder de autoverzekering. Naast autoverzekeringen biedt UnitedConsumers ook de mogelijkheid om korting te krijgen op de zorgverzekering, energie, telecom en brandstof. Op deze site is het ook mogelijk autoverzekeringen te vergelijken. Hoe meer mensen in het collectief van UnitedConsumers, hoe groter de korting die zij kunnen afdwingen bij de verschillende diensten. Bezoek UnitedConsumers.

unitedconsumers

De Consumentenbond

De consumentenbond is een begrip in Nederland. Deze partij vergelijkt letterlijk bijna alles. Van elektronica tot aan verzekeringen. De consumentenbond is een onafhankelijke organisatie die de belangen van de consument behartigt. Als je op zoek bent naar hun vergelijkingen en beoordelingen van verzekeringen bezoek dan de volgende link: consumentenbond verzekeringen.

 

logo consumentenbond

 

Hierbij de belangrijkste vergelijkingswebsites van autoverzekeringen. Bent u nieuwsgierig naar de verschillende aanbieders van autoverzekeringen? Bekijk dan het overzicht van autoverzekeraars.