HoyHoy Autoverzekering

Op zoek naar een voordelige autoverzekering? Vergelijken via HoyHoy levert scherpe premies op! Check it out!

Bezoek HoyHoy

 

Informatie over HoyHoy

Op deze pagina vindt u informatie over HoyHoy. Een website waar u financiële producten kunt vergelijken. HoyHoy wordt steeds bekender, mede dankzij hun effectieve reclamecampagne met de mascotte “Aart de Luiaard”. Met Aart de Luiaard wil HoyHoy laten zien dat verzekeren gewoon vanuit je luie stoel kan!

Video commercial Aart de Luiaart (bron: youtubekanaal HoyHoy)

Geschiedenis van HoyHoy

Sinds April 2014 heeft de website : Verzekeringssite zijn naam veranderd naar HoyHoy. Op de website kunt u verzekeringen vergelijken en afsluiten. De naamswijziging heeft als reden om verzekeren leuker te maken voor de consument. Letterlijk en figuurlijk wilt HoyHoy de verzekeringswereld ondersteboven keren. De mascotte Aart hangt letterlijk ondersteboven en bekijkt zaken vanuit een ander perspectief (het logo van HoyHoy is ondersteboven ook nog te lezen). Zo wilt HoyHoy ook het vergelijken en afsluiten van verzekeren presenteren aan de consument. Vanuit een ander perspectief. Meeste consumenten vinden autoverzekeringen vergelijken moeilijk, complex en tijdrovend, terwijl het juist gemakkelijk, relaxed en snel kan.

Verzekeringssite is in 2000 opgericht door Jeroen en Erik Hordijk. Het Britse BGL Group heeft nu een meerderheidsbelang van 85% in de website. Deze Britse groep heeft meerdere financiële websites in andere landen. HoyHoy is dus geen onderdeel van een verzekeraar, daar waar bijvoorbeeld Independer onderdeel is van Achmea.

Waarom autoverzekering vergelijken via HoyHoy?

Waarom zou u nu een autoverzekering vergelijken via HoyHoy? Er zijn immers al zoveel vergelijkers. Even de voordelen van HoyHoy op een rij ten opzichte van andere vergelijkers.

  • Premies zijn inclusief assurantiebelasting;
  • Premie verzekeraar is hetzelfde als bij HoyHoy;
  • Exact dezelfde verzekering ergens anders goedkoper? Dan geeft HoyHoy de laagste prijs garantie;
  • Echt onafhankelijk;
  • Niet goed geld terug binnen 14 dagen;
  • Gemiddelde beoordeling van 8,1.

Bekijk de website van HoyHoy als u geïnteresseerd  in de HoyHoy Autoverzekering bent geworden. Bezoek HoyHoy.