Pricewise

Pricewise autoverzekering afsluiten? Deze partij is geen verzekeraar maar een site die het beschikbare aanbod toont van autoverzekeringen (vergelijkingssite voor autoverzekeringen). Doordat Pricewise afspraken maakt met verschillende verzekeraars kan je meestal via deze partij extra’s krijgen. De site helpt je met het berekenen van de autopremie via een online vergelijking. Naast autoverzekeringen kan je ook energie, woonverzekeringen en nog meer vergelijken.

Pricewise autoverzekering

Bij Pricewise krijg je een groot aanbod te zien van verschillende autoverzekeraars. Toch doet niet elke verzekeraar mee met Pricewise. Het is daarom verstandig om bij meerdere vergelijkingssites de autoverzekering te raadplegen, zoals bijvoorbeeld de vergelijkingssite Independer. Desondanks heeft Pricewise wel heel veel autoverzekeraars in hun vergelijker zitten. De kans is daarom groot dat je al een goede autoverzekering kan vinden via hen.

Berekenen en vergelijken autoverzekering

Pricewise berekent aan de hand van jouw gegevens en kenteken wat de premie is bij de diverse verzekeraars. Je ziet direct hoeveel premie je betaalt. De premie wordt bepaald aan de hand van de waarde van de auto, het gebied waar je woont in Nederland en het aantal schadevrije jaren. Als je een berekening op maat wilt maken dan moet je goed weten waar je aan toe bent. Wil je bijvoorbeeld een hoog of laag eigen risico en wil je bijvoorbeeld de aanschafprijs vergoed krijgen mocht je auto total loss raken? Als je dit soort zaken weet dan kan je gemakkelijk een berekening op maat maken en ook de juiste keuze maken voor het soort autoverzekering dekking.

Om een goede vergelijking te maken onderling qua prijs en kwaliteit moet je mogelijk ook rekening houden met aanvullende dekkingen. Zo kan je pechhulp afsluiten bij de autoverzekeraar. De hoogte voor de pechhulp dekking verschilt tussen de verzekeraars. Een verzekeraar met een relatief hoge premie, maar toch een lage dekking voor pechhulp kan dus ook interessant zijn (als geheel gezien).

Welke autoverzekeraars vergelijkt Pricewise?

Pricewise laat in hun vergelijker een aantal autoverzekeraars zien. Er is momenteel geen vergelijkingswebsite die alle autoverzekeraars laat zien in hun vergelijkingstool. Dit komt omdat niet alle autoverzekeraars de gegevens willen delen die nodig zijnom een vergelijker goed te laten werken zoals actuele prijsgegevens. De volgende verzekeraars worden in ieder geval getoond:

De volgende verzekeraars krijg je bij Pricewise niet automatisch te zien, maar kan je middels een filter wel aanvinken:

Het voordeel van vergelijken via Pricewise

Het voordeel van vergelijken via Pricewise is dat alle premie en productdata tijdig en volledig wordt aangeleverd. Zo krijg je als consument altijd een actueel en correct overzicht van de premies en voorwaarden van de autoverzekeringen. Pricewise zorgt ook ervoor dat zij voor jou de verzekering aanvragen. Ze hebben overstapcoaches die je ondersteunen in het proces. Ze onderhandelen daarnaast voor jou voor de beste prijs.

Benieuwd naar vergelijken via Pricewise?

Neem eens een kijkje op de website van Pricewise en zie of er voor jou een goede deal voor de autoverzekering (of mogelijk een andere verzekering) tussen zit.

Lees ook eens over de volgende onderwerpen