Autoverzekering

Alles over de autoverzekering vindt u op deAutoverzekering.com.

Autoverzekering verplicht

In Nederland is de WA verzekering voor auto’s verplicht. Dit is opgenomen in de wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. Wanneer u uw auto niet verzekerd dan bent u in overtreding. Op een niet verzekerde auto staan boetes. De RDW controleert of uw auto verzekerd is. Een auto verzekeren is in sommige gevallen niet verplicht. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan dat u geen verzekeringsplicht heeft bij een auto schorsing. Omdat een verzekering doorgaans wel verplicht is is dat voor veel mensen een goede reden om op de kosten van de autoverzekering te besparen.

Bereken ABN Amro autoverzekering

  • Dagelijks aanpassen
  • Persoonlijke hulp bij schade

Verzekering auto dekkingen

U kunt over het algemeen kiezen uit drie verschillende dekkingen bij een autoverzekeraar. Elke dekking heeft zijn eigen voorwaarden en vergoedt specifieke schades wel of niet. De dekkingen zijn:

Wilt u weten welke autoverzekering het beste is en u nodig heeft? Zie ook welke autoverzekering heb ik nodig?

Autoverzekering vergelijken

Een goede prijs voor uw verzekering is nooit weg. Elke verzekeraar adverteert met een “scherpe premie”. Maar wat is nu echt een scherpe premie? Het loont om te vergelijken. Met een vergelijkingstool kunt u gemakkelijk in één overzicht zien want nu een goedkope autoverzekering is. U ziet een overzicht van de belangrijkste autoverzekeraars in de markt. Soms kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Als u een verzekering wilt vergelijken, bezoek dan deze pagina: autoverzekering vergelijken.

Autoverzekering afsluiten

Als u een goede verzekering heeft gevonden na het vergelijken dan kunt u bij de autoverzekeraar de verzekering voor de auto afsluiten. Het is vaak ook gewoon mogelijk om een autoverzekering afsluiten in het weekend. Weet u niet veel van autoverzekeringen? Lees meer over waar op te letten autoverzekering afsluiten.

Autoverzekering vergelijkingswebsites

Het lijkt ons sterk, maar het kan natuurlijk zo zijn dat u de verzekering vergelijker helemaal niet handig vindt. Er is in Nederlands verzekeringsland een wildgroei aan vergelijkingswebsites, maar er zijn een aantal “grote” vergelijkingswebsites voor verzekeringen, zoals Independer en Pricewise. Naast deze grote namen zijn er nog meer. Bekijk de pagina: vergelijkingswebsites verzekeringen voor een overzicht!

Berekenen Centraal Beheer autoverzekering

  • 3 jaar aanschafprijs vergoed
  • Gratis vervangend vervoer

Automerken verzekering

Autoverzekeringen kan je vergelijken voor diverse automerken. De beste automerken in Nederland, zoals Volkswagen, Fiat, Renault, Opel, Peugeot, KIA, Skoda en meer. Voor al deze automerken zijn verschillende verzekeringen te vergelijken. Vergelijk automerken autoverzekering. Naast het automerk kunt u ook een verzekering voor uw kleine auto of dure auto verzekering vinden.

Lees meer over autoverzekering