Aanbieding Autoverzekering

Ben je op zoek naar een aanbieding voor de autoverzekering? Op deze pagina vind je de meest actuele autoverzekering aanbiedingen en acties bij de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. Voor de specifieke voorwaarden per actie verwijzen we je door naar de site van de autoverzekeraar.

Overzicht huidige aanbieding autoverzekering

Bekijk de acties en aanbiedingen van de autoverzekeringen hieronder. Wij proberen deze pagina regelmatig bij te werken als er nieuwe aanbiedingen zijn van de autoverzekeraars.

15% korting bij Allianz Direct autoverzekering

Nu tijdelijk bij het afsluiten van een autoverzekering bij Allianz Direct 15 % korting op de premie.

All risk en WA autoverzekering InShared beste uit de test van Consumentenbond

De autoverzekering van InShared is voor de allrisk en WA variant de beste uit de test van de test van consumentenbond. InShared scoort hoog op de dagwaarde bepaling en onderdelen hulpverlening binnen en buitenland. Bekijk nu snel de goede autoverzekering van InShared.

OHRA autoverzekering tot 82% korting

Het is geen aanbieding, maar zeker interessant om naar te kijken. OHRA heeft een van de hoogste no-claim korting van alle autoverzekeraars in Nederland. Het is zeker de moeite waard om even te kijken bij OHRA.

Autoverzekering bij Nationale Nederlanden tot 80% korting

Bij de Nationale Nederlanden kan je autoverzekering korting krijgen tot 80% op de autoverzekering premie. Regel snel je verzekering bij Nationale Nederlanden. Zie hier.

Overige tips

Aanbiedingen zijn natuurlijk aantrekkelijk. Maar nog belangrijker is het eigen risico bij de autoverzekering. Wil je weten welke autoverzekeringen een eigen risico van €0 hebben? Lees verder over autoverzekering zonder eigen risico.

Geen goede autoverzekering aanbieding gevonden?

Probeer anders je premie te berekenen door de autoverzekering te vergelijken met de vergelijker en kijk of je voordelig uitkomt! Als je geen goede premie krijgt, houdt dan deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe aanbiedingen autoverzekeringen.

Lees ook eens over de volgende interessante onderwerpen