Aanbieding Autoverzekering

Bent u op zoek naar een aanbieding autoverzekering? Op deze pagina vindt u de meest actuele autoverzekering aanbiedingen en acties bij de verschillende aanbieders van autoverzekeringen. Hieronder vindt u een lijstje met verschillende verzekeraars waar momenteel een actie bij loopt. Voor de specifieke voorwaarden per actie verwijzen we u graag door naar de website van de autoverzekering.

Overzicht huidige aanbieding autoverzekering

Bekijk de acties en aanbiedingen van de autoverzekeringen hieronder. Wij proberen deze pagina regelmatig bij te werken als er nieuwe aanbiedingen komen van de autoverzekeraars.

Autoverzekering 1 maand gratis via United Consumers

Nu een gratis maand autoverzekering bij United Consumers. Als u een autoverzekering afsluit via United Consumers ontvangt u tijdelijk een maand gratis. Op deze site kunt u een autoverzekering kiezen. U kunt uw auto al verzekeren vanaf 13 euro per maand. Alle vormen van autoverzekeringen mogelijk, van WA tot-en met Allrisk.  Check de actie op UnitedConsumers

InShared actie 3 maanden gratis inzittenden verzekering

Wanneer u uw auto verzekerd bij InShared dan krijgt u tijdelijk drie maanden inzittendenverzekering gratis.

Bij de inzittenden­verzekering als onderdeel van de autoverzekering bent u verzekerd behalve voor de schade aan de mensen of spullen van mensen in uw auto. Met een schadeverzekering inzittenden, krijgt u schade vergoed wanneer mensen in uw auto gewond raken, overlijden of schade hebben aan hun spullen. Dat geldt natuurlijk ook voor uzelf.

Bezoek InShared

Stapelkorting bij HEMA verzekeringen

Bij HEMA kunt u naast de autoverzekering ook andere zaken verzekeren, zoals uw huisdier of huis. Door meerdere verzekeringen af te sluiten bij HEMA ontvangt u stapelkorting. Hoe meer verzekeringen u afsluit via HEMA hoe hoger de korting op de totale premie van alle verzekeringen.

Sluit snel uw verzekeringen af bij HEMA.

Geen goede autoverzekering aanbieding gevonden?

Probeer anders uw premie te berekenen door de autoverzekering te vergelijken met de vergelijker en kijk of u voordelig uitkomt! Als u geen goede premie krijgt, houdt dan deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe aanbiedingen autoverzekeringen.