Mini autoverzekering

Over Mini

Mini is een automerk en is een kleine auto. De originele uitvoering werd tussen 1959 en 2000 geproduceerd door de British Motor Corporation en werd gemaakt in Birmingham. Per 2001 is het merk van BMW en daarmee een Duits merk geworden. Een nieuwe versie van de Mini is daarmee op de markt gekomen.

Autoverzekering Mini

Heeft u een Mini en bent u op zoek naar een autoverzekering? Op deze website vindt u gemakkelijk en snel de beste Mini autoverzekering met de voordeligste premie. Een autoverzekering voor uw Mini is zo gevonden. Begin met het vergelijken van de Mini autoverzekering.

mini autoverzekering

Dekkingen Mini autoverzekering

Over het algemeen kunt u kiezen uit de volgende dekkingen voor uw Mini autoverzekering.

De leeftijd van uw Mini bepaalt grotendeels de dekking die u kiest. Als u een hele oude Mini bezit dan is wellicht een oldtimerverzekering interessanter. Voor andere Mini’s ouder dan 10 jaar kunt u het beste alleen een WA autoverzekering kiezen. Voor Mini’s tussen de 5-10 jaar kunt u het beste kiezen voor een WA+ autoverzekering en voor Mini’s van 5 jaar en jonger kunt u het beste kiezen voor een allrisk verzekering. De reden waarom u het beste kan kiezen voor een bepaalde dekking hangt grotendeels af van de dagwaarde van de auto.

Wat wordt vergoedt met de dekking voor uw Mini?

  • De WA dekking zorgt ervoor dat schade veroorzaakt met de Mini aan anderen gedekt is. U kunt hierbij denken aan letselschade maar ook materiële schade.
  • De WA+ (beperkt casco) dekking zorgt ervoor dat schade veroorzaakt aan anderen gedekt is, maar ook schade aan uw eigen auto door bijvoorbeeld brand, diefstal, aanrijding met dieren of schade door weersomstandigheden.
  • De WA Volledig casco (allrisk) dekking dekt alles wat onder de WA en WA beperkt casco dekking valt maar ook schade door van de weg raken, te water raken, vandalisme en schade aan de eigen auto veroorzaakt door uw eigen schuld. Deze dekking is voor de nieuwste Mini het beste. Als u een nieuwe Mini heeft dan kunt u deze het beste all risk verzekeren.

Mini modellen

Uw Mini model kunt u verzekeren. Voor Mini zijn er verschillende modellen. Elk model heeft zijn eigen premie bij verschillende verzekeraars. De volgende modellen kunt u verzekeren van Mini

  • Mini 3-deurs;
  • Mini 5-deurs;
  • Mini Clubman;
  • Mini Cabrio;
  • Mini Countryman;
  • Mini Electric;
  • Mini Cooper.

Mini autoverzekering vergelijken

Vergelijk nu makkelijk en snel welke Mini autoverzekering het beste bij uw model past. Binnen een paar minuten weet u welke premie het beste is voor uw autoverzekering. U kunt gemakkelijk uw autoverzekering vergelijken.

Lees ook eens over de volgende onderwerpen