Volkswagen Autoverzekering

Over Volkswagen

Volkswagen is een onderdeel van de Volkswagen Group. Volkswagen is het belangrijkste automerk binnen deze groep. Het merk is opgericht in 1937. De Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf zijn twee van de vijf meest verkochte auto’s ooit op de wereld.

volkswagen autoverzekering

Begin met autoverzekering vergelijken voor uw Volkswagen

Op zoek naar een verzekering voor uw Volkswagen? Begin snel met het zoeken naar een Volkswagen autoverzekering door te vergelijken.

Autoverzekering Volkswagen

Via deAutoverzekering.com vindt u gegarandeerd de beste en voordeligste Volkswagen autoverzekering zonder dat u al te lang aan het zoeken bent. Een Volkswagen autoverzekering vergelijken is gemakkelijk. U kunt na het invullen van de autoverzekering vergelijken snel en gemakkelijk zien welke verzekering het voordeligst is voor uw Volkswagen.

Dekkingen Volkswagen autoverzekering

U kunt kiezen voor verschillende dekkingen als u uw Volkswagen gaat verzekeren. Afhankelijk van het type Volkswagen en de leeftijd van de auto kiest u de dekking. Over het algemeen wordt aangeraden voor nieuwe Volkswagens om deze All risk te verzekeren. Met de All risk dekking bent u verzekerd voor schade aan derden, schade van buitenaf en schade veroorzaakt door uzelf. Met de All risk dekking kunt u ook de aanschafwaarde van de Volkswagen verzekeren. Volkswagen is een gewild merk en wordt ook vaak gestolen. Hierdoor is het aan te raden om de Volkswagen All risk te verzekeren. Als u kiest voor een occasion dan kunt u wellicht volstaan met een WA verzekering of een WA+ dekking. De vuistregel is: auto’s van 0-5 jaar all risk verzekeren, auto’s van 5-10 jaar WA+ verzekeren en 10 jaar en ouder alleen WA verzekeren. Afhankelijk van uw Volkswagen kiest u een dekking.

Volkswagen modellen

U kunt een autoverzekering afsluiten voor de verschillende Volkswagen modellen. Zo kunt u een verzekering afsluiten voor:

Volkswagen 1600
Volkswagen 181
Volkswagen 412
Volkswagen 914
Volkswagen Arteon
Volkswagen Beetle
Volkswagen Bora
Volkswagen Caddy
Volkswagen CC
Volkswagen Corrado
Volkswagen Crafter
Volkswagen Derby
Volkswagen Eos
Volkswagen Fox
Volkswagen Golf
Volkswagen Jetta
Volkswagen K 70
Volkswagen Kever
Volkswagen LT
Volkswagen Lupo
Volkswagen New Beetle
Volkswagen Passat
Volkswagen Phaeton
Volkswagen Polo
Volkswagen Routan
Volkswagen Santana
Volkswagen Scirocco
Volkswagen Sharan
Volkswagen T-Roc
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Touareg
Volkswagen Touran
Volkswagen Transporter
Volkswagen Up!
Volkswagen Vento
Volkswagen XL1

Lees ook eens over de volgende onderwerpen