Autoverzekeringsmaatschappijen


  • Placeholder
  • Placeholder

In Nederland zijn er onwijs veel verschillende autoverzekeringsmaatschappijen. De markt van de autoverzekeringsmaatschappijen bestaat uit grote verzekeraars, maar ook uit kleine verzekeraars. Tegenwoordig worden veel autoverzekeringen online afgesloten. Populair zijn de vergelijkers op het internet. Hierbij kunt u uw gegevens opgeven en op basis hiervan een schatting van uw maandelijkse premie krijgen. In de vergelijkers worden vaak niet alle autoverzekeraars opgenomen, maar wel de meeste. Het kan zijn dat kleine verzekeraars, zoals bijvoorbeeld Klaverblad verzekeringen, niet zijn opgenomen. Het is wellicht nog steeds de moeite waard om deze maatschappijen ook te raadplegen en te kijken of deze ook een aantrekkelijke premie bieden.

Verschillen autoverzekeringsmaatschappijen

De autoverzekeringsmaatschappijen bieden allen doorgaans dezelfde dekkingen aan. De drie dekkingen zijn de WA, WA plus en allrisk verzekering. De nadere voorwaarden kunnen per autoverzekeraar wel verschillen. Zo betaalt u bij sommige verzekeraars wel een eigen risico en bij andere weer niet. Ook verschillen de no-claim kortingen per autoverzekeringsmaatschappij.

Autoverzekeringsmaatschappijen overzicht

deAutoverzekering.com heeft voor u een overzicht van de verschillende autoverzekeringsmaatschappijen gemaakt. Hierin staan de meeste grote en kleine autoverzekeraars van Nederland vermeld. Lees hieronder meer over de verschillende maatschappijen.

In het overzicht staan kort de unieke voordelen die u krijgt per verzekeraar. Welk voordeel komt het beste uit in uw situatie? Wellicht heeft u een aantal schadevrije jaren staan. In dat geval is het interessant om te kijken naar OHRA of Nationale Nederlanden. Deze verzekeringsmaatschappijen hebben namelijk een hoge kortingsregeling.Autoverzekeringsmaatschappijen vergelijken met elkaar

Om een goed beeld te krijgen welke premie u betaalt bij een maatschappij dan is het handig om even te vergelijken. Wij hebben een handige vergelijker beschikbaar op deze website. U kunt hier vrijblijvend gebruik van maken. Als u een goedkope autoverzekering ziet dan kunt u gelijk doorklikken naar de desbetreffende verzekeraar. Begin de autoverzekering te vergelijken