Goedkope en voordelige autoverzekering

Op zoek naar een goedkope en voordelige autoverzekering? U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor de verplichte autoverzekering. Hoe goedkoper de premie hoe beter zullen we dan maar zeggen! Regel nu snel uw voordelige autoverzekering.

Waar kun je nu een goedkope autoverzekering premie krijgen? Er is helaas geen kant en klare premie die voor iedereen geldig is en het voordeligst is. De autoverzekering is een persoonlijk product. De hoogte van uw premie hangt af van een aantal belangrijke factoren (lees verder in dit artikel). Een van de belangrijkste factoren is het aantal schadevrije jaren.

Goedkoopste autoverzekering overzicht

Autoverzekering Type Premie p/m No claim korting tot max.
InShared WA 18,51 80%
Centraal Beheer Achmea WA 20,91 75%
Ditzo WA  22,25 75%
Hema WA  22,48 80%
Unive WA  23,01 80%

Bovenstaande bedragen zijn berekend op basis van een Renault Clio, een bestuurder van 30 met 7 schadevrije jaren. De korting geeft aan wat de no-claim korting is op de autoverzekering premie per verzekeraar. Deze kan oplopen bij de goedkope verzekeraars tot wel 80%. Meeste no-claim korting loopt op tot maximaal 80%, er is echter een verzekeraar die het hoogste kortingpercentage van 82% geeft. Dit is de OHRA autoverzekering.

 Goedkoopste autoverzekering met veel schadevrije jaren

Autoverzekering Type Premie p/m No claim korting tot max.
InShared WA 16,00 80%
Ditzo WA €16,17 75%
NowGo WA €16,36 80%
Unive WA €18,63 80%
Centraal Beheer Achmea WA €19,01 75%

Bovenstaande berekening is op basis van 20 schadevrije jaren. Zoals je ziet verschilt de premie aanzienlijk dan met iemand met 7 schadevrije jaren.

Goedkoopste autoverzekering met geen schadevrije jaren

Autoverzekering Type Premie p/m No claim korting tot max.
Hema WA  34,23 80%
InShared WA  36,00 80%
Ditzo WA  41,62 75%
Centraal Beheer Achmea WA  €45,63 75%
Unive WA  46,56 80&

Bovenstaande berekening is op basis van geen schade vrije jaren. Hier zie je dat de premie enorm hoog is. Het kan zelfs zo zijn dat je negatieve schadevrije jaren hebt. Dan betaal je nog meer premie.

Zijn goedkope verzekeraars wel écht goedkoop?

Verzekeraars schreeuwen vaak van de daken dat zij de goedkoopste zijn, maar deze claim is vaak alleen te onderbouwen in bepaalde specifieke situaties. Dit zeggen ze er meestal niet bij. Dus laat u niet te snel verleiden door loze slogans en kreten over goedkope autoverzekeringen.

Zeker weten de goedkoopste autoverzekering? Ook voor jouw specifieke situatie?

Zeker weten een goedkope autoverzekering? Ook voor jouw specifieke situatie? Ga eerst vergelijken!

Ga op onderzoek uit om jouw voordelige autoverzekering te vinden. Op welke manier doe je dat? Een goede start is om toch maar eens een autoverzekering vergelijker te gebruiken. Het kost even moeite om alles op te zoeken en in te vullen, maar het is wel de beste manier om zo de beste premie te berekenen.

Premiestijging na eerste jaar!

Verder willen wij u graag waarschuwen voor het feit dat sommige autoverzekeraars in het eerste jaar een heel voordelig tarief aanbieden, maar vervolgens het jaar erop de premie flink verhogen. Dit is ontzettend nadelig als u dan blijft bij deze verzekeraar. In deze gevallen zou u kunnen overwegen na een jaar weer over te stappen of direct te kiezen voor een verzekeraar die niet de premies teveel laat stijgen. Hieronder een overzicht van de verzekeraars die volgens onderzoeksbureau Moneyview de premies flink laten stijgen na het eerste jaar van de autoverzekering.

Overzicht stijgingen premies

Maatschappij Totaal  Jongeren
(18 t/m 26 jaar)
Middengroep
(30 t/m 65 jaar)
Ouderen
(70 t/m 80 jaar)
De Kilometerverzekering  62%  65%  51%  65%
SNS  55%  26%  37%  68%
myJINI  40%  32%  42%  41%
Autoweek/Verzekeruzelf.nl  35%  46%  35%  32%
Allsecur  32%  22%  33%  35%
Lancyr  29%  36%  27%  28%
De Nederlanden van Nu  26%  26%  24%  27%
Inshared  21%  17%  17%  24%
De berekende prijsstijgingen zijn gemeten in vanaf april 2016 en weer in april 2017. De percentages zijn een gemiddelde van alle dekkingen (WA verzekering, WA plus verzekering en Allrisk dekking) en nieuw af te sluiten polissen per verzekeraar.

Goedkope autoverzekering vinden door vergelijken

U kunt een voordelige premie vinden door te beginnen met het vergelijken. Tijdens het vergelijken moet u een aantal gegevens invullen, zoals woonplaats, kenteken, schadevrije jaren en aantal kilometers. Al deze informatie wordt meegenomen in de prijsberekening van de autoverzekering. Sommige factoren hebben invloed op of u in aanmerking komt voor een goedkope autoverzekering. Als u een beginnend bestuurder van 18 jaar bent, een nieuwe auto verzekerd en in een drukke stad woont dan is de kans groot dat u een dure premie betaalt voor de autoverzekerin

Als je een leuke premie hebt gevonden druk dan gelijk op de desbetreffende verzekeraar!

Hoe kom je aan een goedkope en voordelige premie?

Om weinig te betalen voor de autoverzekering moet je vaak aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo is het belangrijk dat je flink wat schadevrije jaren hebt opgebouwd. Hierdoor krijg je veel korting op de autoverzekering en wordt hij flink goedkoper. Ook als je in een rustige buurt woont (niet in de randstad) dan wordt je autoverzekering ook een stuk voordeliger. Wil je weten welke factoren er nog meer van invloed zijn? Factoren premie autoverzekering.

Goedkoopste autoverzekering vinden?

Wilt u die goedkope autoverzekering vinden? Wij helpen u daar graag bij. U kunt op onze site de volgende dingen doen om een voordelige premie te krijgen.

Succes met het vinden van een voordelige / goedkope autoverzekering!

 

 

AutoverzekeringTypePremie p/mKorting tot max.InSharedWA16,0080%DitzoWA€16,1775%NowGoWA€16,3680%UniveWA€18,6380%Centraal Beheer AchmeaWA€19,0175%
Goedkope en voordelige autoverzekering
4.1 (82.22%) 9 votes