De beste WA beperkt casco verzekeringen 2023/2024

Moneyview heeft onderzocht in augustus 2023 dat ABN AMRO, Interpolis en Nationale-Nederlanden de beste beperkt casco autoverzekeringen hebben op het gebied van voorwaarden. In het onderzoek zijn meer dan 88.000 profielen gebruikt om te bekijken welke verzekeraar het beste scoort. Alle drie de verzekeraars hebben een score van vijf sterren gekregen. Voor ABN AMRO geldt dit het zevende jaar op rij! Voor Nationale-Nederlanden is het de tweede keer op rij dat zij een maximale score halen. Qua prijs scoren ANWB, Interpolis en Univé het beste.

WA+ beperkt casco autoverzekering met beste voorwaarden in 2023 en 2024

ABN AMRO kent de meest uitgebreide dekking voor cascoschades. Je moet wel een bankrekening hebben bij ABN AMRO om de verzekering af te kunnen sluiten. Nationale-Nederlanden kent één van de meest gunstigste occasionregelingen (aanschafwaarderegeling) van alle beperkt cascoverzekeringen. Met de occasionregeling krijg je de aanschafwaarde vergoed van je (tweedehands) auto bij total loss. Interpolis heeft een ruime dekking voor ruitschade.

Bezoek de beste WA beperkt casco verzekering aanbieders en bekijk of de autoverzekering bij jou past. Bezoek ABN AMRONationale-Nederlanden en Interpolis.

Beste prijs WA beperkt casco autoverzekering 2023 en 2024

ANWB, Interpolis en Univé scoren goed op prijs. Deze verzekeraars bieden de goedkoopste WA plus autoverzekeringen aan. Dit zijn andere verzekeraars dan vorig jaar. Zo zie je dat elk jaar de prijzen van verzekeraars wijzigen en het altijd verstandig is om prijzen jaarlijks te controleren. ANWB is trouwens alleen voordelig als je het ledentarief hebt. Je moet lid zijn van de ANWB als je de goede prijs wilt krijgen.

nationale nederlanden logo
univé logo

Beste voorwaarden en beste prijs

  • Vijf sterren op voorwaarden bij NN
  • Vijf sterren op prijs bij Univé

Sluit vandaag nog een verzekering af!

Wat dekt de beperkt casco autoverzekering?

De WA beperkt casco verzekering, ook wel WA plus autoverzekering genoemd, dekt naast schade aan anderen ook schade aan je eigen auto. De schades die gedekt zijn:

Waar je niet voor gedekt bent is schade die je zelf veroorzaakt door eigen schuld. Ook is vandalisme niet gedekt. Hiervoor is de allrisk verzekering nodig.

Bij meeste casco schades raak je geen schadevrije jaren kwijt

Schade aan je auto door een storm? Je verliest geen schadevrije jaren. Je schadevrije jaren raak je ook niet kwijt door hagelschade. Lees meer over wanneer raak je schadevrije jaren kwijt.

Andere beste autoverzekeringen naast WA beperkt casco

Naast WA beperkt casco heb je ook een WA dekking of allrisk dekking. WA is een beperktere dekking en allrisk uitgebreider. Ook naar deze dekkingen is onderzoek gedaan. Hierbij is Allianz Direct de beste WA verzekering en ABN AMRO de beste allrisk verzekering. Zie ook: de beste allrisk autoverzekeringen 2023/2024 en beste WA autoverzekeringen 2023/2024.

De onderzochte verzekeraars bij het onderzoek naar de beste WA beperkt casco verzekering

In het onderzoek zijn veel verzekeraars meegenomen door Moneyview. De verzekeraars in het onderzoek naar de voorwaarden beperkt casco verzekering zijn: a.s.r., ABN AMRO, Aegon, Allianz, Allianz-Direct, ANWB, Avéro Achmea, Bovag, Centraal Beheer, De Goudse, FBTO, HEMA, Ik kies zelf van a.s.r., ING, InShared, Interpolis, Klaverblad, Nationale-Nederlanden, OHRA, SNS, Rhion, Univé, en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *