Autoverzekering met pechhulp

Onderweg met de auto en komt u met pech te zitten? Dan is een dekking voor pechhulp erg handig. U kunt een autoverzekering afsluiten inclusief pechhulp. U kunt dit bij uw autoverzekering nemen vaak middels een aanvullende dekking of module. Verzekeraars met een pechhulp optie zijn InShared, Centraal Beheer en Univé.

Pechhulp voor onderweg

Veel mensen zullen denken aan de ANWB wegenwacht bij pech onderweg. Naast deze grote aanbieder voor pech onderweg zijn er ook steeds meer autoverzekeringen van verschillende autoverzekeringsmaatschappijen die bij de autoverzekering pechhulp bieden als een aanvullende optie of module. De autoverzekering met pechhulp is praktisch en brengt u niet voor verrassingen te staan als u met pech onderweg komt te zitten. Denkt u er ook aan als u geen pechhulp bij de autoverzekering heeft en toch ooit gebruik moet maken van dergelijke diensten, dan kan dit behoorlijk in de kosten oplopen.

Autoverzekeringen met pechhulp

Verschillende autoverzekeraars bieden een module voor pechhulp aan. Pechhulp kan je bij diverse autoverzekeringen aanvullend meeverzekeren, bij zowel de WA-autoverzekering, de beperkt casco of volledig casco (all risk) autoverzekering. De modules verschillen voor alleen binnenland, alleen buitenland of binnen-en buitenland. De dekkingsvoorwaarden voor de pechhulp kunnen verschillen per autoverzekeraar. Over het algemeen gelden de volgende zaken voor alle verzekeraars hieronder genoemd:

  1. Pechhulp in Nederland is overal in Nederland (ook eigen woonplaats)
  2. Pechhulpdekking is op basis van kenteken
  3. Pechhulpdekking komt inclusief vervangend vervoer. Het aantal dagen vervangend vervoer verschilt per autoverzekering.

Houdt u rekening dat de dekkingsvoorwaarden wel kunnen verschillen per verzekeraar. Zo kunt u bij sommige verzekeraars maar een X aantal keren per jaar aanspraak maken op de pechhulp service.

Overzicht autoverzekeraars met pechhulp

De volgende autoverzekeraars hebben een pechhulp dekking mogelijkheid. Deze is vaak ook uit te breiden naar pechhulp buitenland.

Autoverzekeraars met pechhulpPechhulp?
InSharedJa
Centraal BeheerJa
UnivéJa
FBTOJa
pechhulp autoverzekering
Gemakkelijk en snel weer onderweg na pech met de InShared autoverzekering

Losse pechhulpverzekering

U kunt ook een losse pechhulpverzekering nemen die niet gekoppeld is aan uw autoverzekering. U kunt bijvoorbeeld een los contract nemen bij de ANWB, Allianz, Blij dat ik Rij en Routemobiel.

Pechhulp on demand

U kunt ook pechhulp on demand nemen. Hierbij heeft u geen lidmaatschap of abonnement. U schakelt de pechhulp via een app in. U betaalt alleen bij pech. Deze dienst heeft geen vervangend vervoer, hotelovernachting of stallingskosten. Dit wordt vaak wel gedekt bij de losse pechhulpverzekering of autoverzekering met pechhulp. Pechhulp on demand wordt aangeboden door Allsecur en Roadguard.

Pechhulp in het buitenland

De meeste pechhulpverzekeringen bieden de keuze om te kiezen voor hulp alleen in Nederland of pechhulp Europa. Er zijn verzekeraars die wereldwijde dekking aanbieden. Als u alleen pechhulp wilt als u in het buitenland op vakantie bent dan kunt u dit vaak ook verzekeren via de reisverzekering. U bent dan alleen verzekerd voor pechhulp in het buitenland.

Goedkope pechhulp autoverzekering?

Bent u op zoek naar een goedkope autoverzekering met pechhulp? Dan kunt u eens kijken bij de autoverzekeraars FBTO en InShared. Deze verzekeraars bieden een relatief goedkope pechhulp dekking aan bij de autoverzekering.

Centraal Beheer autoverzekering

  • Pechhulp optie mogelijk!
  • Korting tot 75%

Bereken je premie bij Centraal Beheer

FBTO autoverzekering

  • Met pechhulp mogelijk!
  • No-claim korting tot 75%

Check jouw premie bij FBTO

Autoverzekering met pechhulp vergelijken

Ben je op zoek naar een autoverzekering met pechhulp? Gelukkig bevat de vergelijker vooral verzekeraars die een optie hebben voor pechhulp dekking. Begin snel met het vergelijken van de autoverzekering.

Gerelateerde artikelen