Autoverzekering zonder kenteken

Wil je weten of je een auto kan verzekeren zonder kenteken of wil je weten hoe je de beste premie kan vinden zonder het kenteken van de auto te weten. Lees meer hieronder.

Auto verzekeren zonder kenteken is niet mogelijk

Je wilt een auto verzekeren zonder kenteken? Als jouw auto geen kenteken heeft dan is verzekeren niet mogelijk. Je kan geen autoverzekering afsluiten als het kenteken niet bekend is. Je kan pas een aanvraag doen als de auto een kenteken heeft toegewezen gekregen van de RDW. Om de verzekering aan te vragen heb je ook de meldcode nodig. Je kan natuurlijk wel alvast een verzekering zoeken voor het type auto om zo de scherpste premie te vinden.

Kenteken voor een dag

Als je een auto hebt geïmporteerd dan kan je bij de RDW een kenteken voor een dag aanvragen. Dit kenteken kan je verzekeren met een verzekering voor een dag.

Autoverzekering vergelijken zonder kenteken

Als het kenteken van jouw auto nog niet bekend is dan kan je de autoverzekering berekenen op verschillende manieren. Je kan bijvoorbeeld een vergelijkbare auto opzoeken of vergelijken via deze of een andere vergelijkingswebsite. Lees meer over autoverzekering berekenen zonder kenteken. Vergelijken van de autoverzekering kan vaak aan de hand van het merk, type en model van de auto. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld dan zie je welke premie het voordeligst is en welke verzekeraars een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Lees eens de volgende gerelateerde artikelen