Autoverzekering zonder kenteken

Wilt u weten of u een auto kan verzekeren zonder kenteken of wilt u weten hoe u de beste premie kan vinden zonder het kenteken van de auto te weten. Lees meer hieronder.

Auto verzekeren zonder kenteken is niet mogelijk

U wilt een auto verzekeren zonder kenteken? Als uw auto geen kenteken heeft dan is verzekeren niet mogelijk. U kunt nog geen autoverzekering afsluiten als het kenteken niet bekend is. U kunt pas een aanvraag doen als de auto een kenteken heeft toegewezen gekregen van de RDW. Om de verzekering aan te vragen heeft u ook de meldcode nodig. U kunt natuurlijk wel alvast een verzekering zoeken voor het type auto om zo de scherpste premie te vinden.

Kenteken voor een dag

Als u een auto heeft geïmporteerd dan kunt u bij de RDW een kenteken voor een dag aanvragen. Dit kenteken kunt u verzekeren met een verzekering voor een dag.

Autoverzekering vergelijken zonder kenteken

Als het kenteken van uw auto nog niet bekend is dan kunt u de autoverzekering vergelijken aan de hand van het merk, type en model van de auto. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld dan ziet u welke premie het voordeligst is en welke verzekeraars een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben. U kunt hier de autoverzekering vergelijken zonder kenteken.

Lees eens de volgende gerelateerde artikelen