Online autoverzekering afsluiten

Op zoek naar een autoverzekering en wil je deze online via de computer, iPad of smartphone afsluiten? Zoek niet verder. Op deze pagina hebben wij uitgezocht waar jij online een autoverzekering kan afsluiten.

Een online autoverzekering afsluiten kan bij veel autoverzekeraars. Voorbeelden zijn: FBTO, Univé, Centraal Beheer, InShared, Ditzo, ABN AMRO, OHRA, Nationale Nederlanden, Verzekeruzelf en AEGON.

Kies eerst de dekking voor de autoverzekering

Om een goede keuze te maken voor de autoverzekering moet je eerst een dekking kiezen. Er zit veel verschil in de dekkingen en ook de premies die erbij horen. Weet je niet welke dekking je moet kiezen? Lees meer over welke autoverzekering heb je nodig?.

Online autoverzekering vergelijken en afsluiten

Nadat je weet welke dekking je hebt kan je het beste een autoverzekering vergelijken. Het is mogelijk om de autoverzekering te vergelijken bij diverse aanbieders. Een voorbeeld waar dit kan is Pricewise. Ook is het mogelijk om op deze site een autoverzekering te vergelijken. Zie ook op de pagina autoverzekering vergelijken. Het is aan te raden om diverse van dit soort vergelijkers te raadplegen. Zo krijg je vanuit verschillende bronnen de beste informatie. De autoverzekeraars die in de verschillende vergelijkers zijn opgenomen hebben ook de optie om de autoverzekering via het web af te sluiten. Wij hebben op een rij gezet bij welke autoverzekeraars je in ieder geval de autoverzekering via het internet kan afsluiten.

Online autoverzekering afsluiten – Bij welke verzekeraars kan dit?

Een autoverzekering via het internet is af te sluiten bij onder andere de volgende verzekeraars:

 1. FBTO
 2. Univé
 3. Centraal Beheer Achmea
 4. InShared
 5. Ditzo
 6. HEMA
 7. ABN AMRO
 8. OHRA
 9. Nationale Nederlanden
 10. Verzekeruzelf
 11. AEGON

FBTO online autoverzekering

Bij FBTO kan je binnen een paar minuten je autoverzekering afsluiten via hun website. Je kan kiezen uit drie verschillende dekkingen. WA, WA plus of WA Casco. Bij FBTO krijg je een scherpe premie en goede service. Sluit direct online de autoverzekering af met aanschafwaarde bij WA Plus & WA Casco. Bij FBTO kies je zelf aanvullende modules. Direct online afsluiten bij FBTO. Het is zeer makkelijk overstappen. FBTO biedt diverse klantvoordelen, zoals App je schade.

Univé autoverzekering online afsluiten

Wilt u uw auto direct verzekeren voor een lage premie? Dit kan gemakkelijk online bij Univé. Het is mogelijk om online de premie van de autoverzekering te berekenen en af te sluiten. Als je niet tevreden bent dan kan je binnen 14 dagen annuleren. Het online afsluiten bij Univé gaat in twee stappen. Eerst vul je ene aantal gegevens in zoals de leeftijd, woonplaats en aantal kilometers per jaar. Daarnaast geef je de schadevrije jaren op. Na deze stap kies je een dekking voor de autoverzekering. Je kan vervolgens direct de autoverzekering afsluiten. Je krijgt een directe voorlopige dekking. Dit alles is bij Univé binnen 5 minuten geregeld.

Centraal Beheer online autoverzekering

Profiteer van uitmuntende afhandeling van Centraal Beheer bij een ongeval. Deze autoverzekering geeft je altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Het is mogelijk om de autoverzekering snel online bij Centraal Beheer af te sluiten. Bekijk snel de mogelijkheden bij deze verzekeraar. Deze verzekeraar heeft een aantal voordelen zoals, 24/7 bereikbaar en een uitstekende schadeservice. Centraal Beheer Achmea bestaat al meer dan 110 jaar. Het is ook mogelijk dat je wellicht korting krijgt via je werkgever. Direct online verzekerd bij Centraal Beheer.

InShared online autoverzekering

Bij InShared word samengewerkt. Bij InShared werken ze met een jaarbeloning. Na elk schadevrij jaar krijg je geld terug. Zo kan je voordelig verzekeren. Bij InShared is het online verzekeren binnen 3 minuten gebeurd. Eerst bereken je de premie, kies je een dekking en sluit je de autoverzekering online af. InShared is een voordelige online verzekeraar met snelle schadeafhandeling. De slogan van InShared is: We all benefit. Verdere voordelen bij deze online verzekeraar zijn: Hulp bij schade, Kans op Jaarbeloning en alles is online. Sluit autoverzekering af bij InShared.

Ditzo autoverzekering online afsluiten

Ditzo is een autoverzekeraar met een uitstekende dekking. Ook bij deze autoverzekeraar kan je binnen een paar minuten online een autoverzekering afsluiten. Ditzo scoort hoog op schadeafhandeling. Juist op de momenten dat je gebruik moet maken van de autoverzekering dan is Ditzo er voor jou. De autoverzekering heeft verder een lage premie en uitstekende dekking. Het is mogelijk om online de autoverzekering af te sluiten. Ook is het gemakkelijk op de smartphone, iPad of mobiel om deze autoverzekering af te sluiten. Kijk eens naar Ditzo!

Hema online autoverzekering

Alles bij HEMA gaat ook eenvoudig. Daar waar meeste mensen HEMA kennen van het warenhuis, wordt er onder dit merk ook een autoverzekering aangebonden. Bij HEMA is alles eenvoudig online geregeld. De verzekeraar heeft een brede dekking voor een scherpe premie. Bespaar honderden euro’s met de HEMA autoverzekering. Sluit gemakkelijk snel de autoverzekering online af! Ook via mobiel en smartphone is deze autoverzekering goed af te sluiten. HEMA scoort op klanttevredenheid hoog, maar liefst een 8.7. Verder biedt deze verzekeraar snel schadeherstel aan.

ABN Amro autoverzekering online

Om de autoverzekering van ABN AMRO af te sluiten heb je wel een rekeningnummer nodig van ABN AMRO. Ben je geen klant van ABN dan kan je deze verzekering niet afsluiten. Bij ABN AMRO kan je deze verzekering online binnen 2 minuten afsluiten. Uw ruit laten repareren? Dat kan zonder eigen risico en verlies van schadevrije jaren bij ABN AMRO. Deze verzekeraar biedt altijd goede hulp bij schade. Sluit nu snel deze autoverzekering online af! Verdere voordelen zijn: uitstekende schadeservice, direct hulp bij pech, aantrekkelijke premie en diverse soorten dekkingen. Bekijk eens ABN AMRO autoverzekering online.

OHRA online autoverzekering

Bij OHRA kan je zelf kiezen wat je verzekerd. Zo kan je eenvoudig de autoverzekering samenstellen die precies past bij wat jij wil. Dit alles is online te regelen. De autoverzekering is gemakkelijk via het internet af te sluiten. Voordelen van OHRA zijn: gemakkelijk schade melden, wijzigingen doorgeven, garage vinden met de OHRA app, tot 82% no-claimkorting en een scherpe premie. Check OHRA online autoverzekering.

Nationale Nederlanden autoverzekering online

Bij Nationale Nederlanden krijg je ene uitgebreide dekking en snelle afhandeling bij de autoverzekering. Deze autoverzekeraar zorgt voor klantgericht verzekeren. Bij Nationale Nederlanden krijg je ook nieuwwaarde verzekering bij de autoverzekering. Sluit gemakkelijk en snel de autoverzekering online af bij Nationale Nederlanden.

Verzekeruzelf online autoverzekering

Verzekeruzelf, het zit al in de naam. Bij deze verzekeraar kan je alles gemakkelijk zelf regelen. Dit allemaal online. Bij deze verzekeraar krijg je een goede dekking en volledige autoverzekering. Bekijk Verzekeruzelf.

AEGON online autoverzekering

Als laatste kan je kijken bij AEGON. Ook hier kan de autoverzekering online worden afgesloten. Bij AEGON krijg je: uitstekende schade service, 24/7 schade hulp met de Aegon autoverzekering. en tot 3 jaar nieuwwaarde terug bij total loss. Check eens AEGON.

Online autoverzekering s’ avonds afsluiten

Als de autoverzekeraar dicht is en telefonisch niet te bereiken is dan is een autoverzekering online afsluiten nog wel mogelijk. Doordat de aanvraag processen veelal digitaal gebeuren kan ook een autoverzekering in de avond of in de nacht worden afgesloten. Wel zo makkelijk.

Online autoverzekering in het weekend afsluiten

In het weekend zijn de meeste verzekeraars gesloten. Hierdoor kan je ze telefonisch niet bereiken om een autoverzekering af te sluiten. In het weekend is het daarom ook mogelijk om de autoverzekering via het internet af te sluiten. Zo kan je in het weekend autoverzekering afsluiten en gewoon een voorlopige dekking ontvangen voor de autoverzekering. Hiermee kan je direct wegrijden met de auto na het afsluiten van de autoverzekering.

Lees ook eens over de volgende onderwerpen