’s Avonds auto verzekeren

Tegenwoordig ben je niet meer gebonden aan de openingstijden van het verzekeringskantoor voor het afsluiten van een autoverzekering. De autoverzekering is bij de meeste verzekeraars ook in de avond af te sluiten.

Je kan ’s avonds een auto verzekeren bij onder andere de volgende autoverzekeraars: Centraal Beheer Achmea, Univé, FBTO en InShared. Dit kan in de avond vaak alleen via het internet.

In de avond een auto kopen

Een auto kopen kan op elk moment van de dag gebeuren, dus ook in de avond. Het is tegenwoordig niet meer nodig om langs het postkantoor te gaan om een kenteken over te schrijven. Het is mogelijk om online het kenteken over te schrijven. Een auto kopen van een particulier in de avond is daarmee ook goed mogelijk.

Univé autoverzekering

  • Geen winstoogmerk
  • Dagelijks opzegbaar

ca. € 34,00 p/m

Na auto kopen direct autoverzekering afsluiten – eerst vergelijken

Als je een auto in de avond hebt gekocht dan moet je direct een autoverzekering afsluiten. Het is niet verstandig om tot de volgende dag te wachten. Welke autoverzekering is verplicht? Je bent vanuit de wet verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten. Het is goed om alvast te weten welke autoverzekering je wilt afsluiten. Het type dekking kan je kiezen aan de hand van de leeftijd van de auto. Waar je de auto gaat verzekeren kan je het beste bepalen nadat je eerst een goede vergelijking hebt gedaan.

Wacht nooit met het afsluiten van een autoverzekering na aankoop van de auto. Ook niet in de avond. De auto moet ten alle tijden verzekerd zijn, ook al wordt er nog niet in gereden. Als je niet verzekerd bent dan krijg je een boete van de RDW. Een verzekering is nodig wanneer de auto op jouw naam staat. Dit is het geval wanneer je het tenaamstellingsverslag hebt ontvangen.

Auto verzekeren in de avond

Heb je een goede autoverzekering gevonden? Dan kan je deze direct afsluiten. Wij hebben uitgezocht bij welke autoverzekeraars je de autoverzekering ’s avonds kan verzekeren. Dit kan bijvoorbeeld bij de volgende verzekeraars.

Andere gerelateerde onderwerpen