Over ons

deAutoverzekering.com is een particulier initiatief. deAutoverzekering.com streeft ernaar een handig en overzichtelijk overzicht te bieden voor de bezoeker die op zoek is naar een nieuwe autoverzekering. Hierbij proberen we zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Heb je suggesties voor de site of heb je fouten gevonden en/of verbeteringen dan kan je altijd contact opnemen.

Wij beantwoorden geen inhoudelijke vragen over uw specifieke situatie en  de autoverzekering. Wij zijn geen autoverzekeraar en wij mogen u niet adviseren. Voor alle vragen omtrent uw autoverzekering verwijzen we naar de website van uw autoverzekeraar. Indien u ons persoonsgegevens toezend dan zullen wij deze direct verwijderen.

deAutoverzekering.com verdient een vergoeding als u een verzekering afsluit waar u op bent gestuit bij het gebruiken van deze website. Deze vergoeding wordt gebruikt om de site onder andere te kunnen onderhouden.

De vergelijker op deze site is van een externe partij: Overstappen. Deze partij heeft een AFM vergunning, zie nummer 12012535. De informatie uit de vergelijker komt vanuit een andere bron dan deze website. Wij hebben geen toegang tot de gegevens die u invult in de vergelijker. Wij slaan daarmee geen gegevens op en verwerken deze ook niet. Wij merken op dat niet alle verzekeraars zijn opgenomen in de vergelijker.

Contact

deAutoverzekering.com stelt zichzelf niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie.