Over ons

deAutoverzekering.com is een particulier initiatief. deAutoverzekering.com streeft ernaar een handig en overzichtelijk overzicht te bieden voor de bezoeker die op zoek is naar een nieuwe autoverzekering. Hierbij proberen we zoveel mogelijk informatie te verschaffen. Heb je suggesties voor de site of heb je fouten gevonden en/of verbeteringen dan kan je altijd contact opnemen.

Geen advisering

De informatie op deze website moet gelezen worden als algemene informatie en niet als enige “individuele” aanbeveling. Wij streven er naar om informatie feitelijk weer te geven. Het is aan de bezoeker zelf te bepalen welke keuze voor autoverzekering er wordt gemaakt. Autoverzekeringen zijn een individueel product en voor iedereen verschillend. Wij beantwoorden geen inhoudelijke vragen over uw specifieke situatie en de autoverzekering. Wij zijn geen autoverzekeraar en wij mogen u niet adviseren. Voor alle vragen omtrent uw autoverzekering verwijzen we naar de website van uw autoverzekeraar. Indien u ons persoonsgegevens toezend dan zullen wij deze direct verwijderen.

Vergelijkingsmodule

Als er een vergelijker op de site staat dan is deze van een externe partij. De partij moet dan een AFM vergunning hebben, omdat het verwerken van gegevens om mee te vergelijken wordt gezien als bemiddelen. Wij geven duidelijk aan op de site dat de vergelijker niet van ons is en valt onder de vergunning van de betreffende externe partij. Dit wordt ook middels een kader om de vergelijker kenbaar gemaakt. Deze partij is ook verantwoordelijk voor eventuele actieve provisietransaparantie. Soms wordt er direct gelinkt vanuit de vergelijker naar een autoverzekeraar. In zo’n geval is de directe aanbieder (de autoverzekeraar) verantwoordelijk voor de actieve provisietransparantie.

Verder geldt dat indien er een vergelijker is opgenomen op deze site dat:

  • De informatie uit de vergelijker vanuit een andere bron komt dan deze website.
  • Wij hebben geen invloed op de vergelijkingsmodule. Wij kunnen niet bepaalde aanbieders of bepaalde producten wel of niet opnemen in de vergelijking.
  • Wij merken op dat niet alle verzekeraars zijn opgenomen in de vergelijker.
  • Wij hebben geen toegang tot of inzicht in de gegevens die u invult in de vergelijker. Wij slaan geen gegevens op en verwerken deze ook niet.
  • deAutoverzekering.com is niet betrokken bij de vergelijking zelf
  • De vergelijker bevat een kader waaruit blijkt dat de ruimte door een andere partij wordt geëxploiteerd.

deAutoverzekering.com verdient een vergoeding als u een verzekering afsluit waar u op bent gestuit bij het gebruiken van deze website. Deze vergoeding wordt gebruikt om de site onder andere te kunnen onderhouden.

Contact

deAutoverzekering.com stelt zichzelf niet aansprakelijk voor eventuele foutieve informatie.